2777
2789
عنوان

خواستگاری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مامان و خواهر پسر میان و دو نفر هستن زیاد لازم نیست شما هم باشید. بستگی به خودتون داره که دوست د ...

خودم دوس دارم باشم گفتم جلسه زنونس منم برم فک کنم بهتر باشه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
نه بودن تون واسه خواهرتون بااعث دلگرمیه اخه شما باید پذیرایی کنید کسی دیگه که نیست این کارو بکنه حت ...

مرسی عزیزم .مشکل اینه من اخرای ماه ۹ ام ورم کردع و قلقلی باید فقط بشینم😂

مادرم بنده خدا باید پذیرایی کنه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آره پیش خواهرت باش. هنوز پسره نیومده؟

پسره همکلاسشه دیدتش شماره خونمون رو خواستن 

مادرش هم دیشب زنگ زده ک بیان

مرسی عزیزم .مشکل اینه من اخرای ماه ۹ ام ورم کردع و قلقلی باید فقط بشینم😂 مادرم بنده خدا باید پذیرا ...

اها 😂😂

به سلامتی

پس بذار مادرتون وقتی  پذیرایی میکنه یه نفر باشه پیش مهمونا

حتما حتما برید انشاالله خوشبخت بشن هر چی خیره

اها 😂😂 به سلامتی  پس بذار مادرتون وقتی  پذیرایی میکنه یه نفر باشه پیش مهمونا حتما حتم ...

مرسی عزیزم سلامت باشی ان شاءالله