فریماه401 مدیر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 عنوان خواستگاری🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست سلام خانما امروز خواستگاری خواهرمهیعنی قراره بیان مامان و خواهر پسره خواهرمو ببینن از نزدیک.بعد من خونه خودمم لازمه منم باشم تو این جلسه یا نه؟ما تحربه نداریم دختر بزرگشون منم. 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚 1400/12/14 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 متاهلی؟ اره برو چون دختر بزرگی اره عزیزم متاهلم 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 چون مامان و خواهر پسر میان و دو نفر هستن زیاد لازم نیست شما هم باشید. بستگی به خودتون داره که دوست د ... خودم دوس دارم باشم گفتم جلسه زنونس منم برم فک کنم بهتر باشه 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 نه بودن تون واسه خواهرتون بااعث دلگرمیه اخه شما باید پذیرایی کنید کسی دیگه که نیست این کارو بکنه حت ... مرسی عزیزم .مشکل اینه من اخرای ماه ۹ ام ورم کردع و قلقلی باید فقط بشینم😂مادرم بنده خدا باید پذیرایی کنه 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 آره پیش خواهرت باش. هنوز پسره نیومده؟ پسره همکلاسشه دیدتش شماره خونمون رو خواستن مادرش هم دیشب زنگ زده ک بیان 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
حمتا۷۲ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2099 مرسی عزیزم .مشکل اینه من اخرای ماه ۹ ام ورم کردع و قلقلی باید فقط بشینم😂 مادرم بنده خدا باید پذیرا ... اها 😂😂به سلامتی پس بذار مادرتون وقتی پذیرایی میکنه یه نفر باشه پیش مهموناحتما حتما برید انشاالله خوشبخت بشن هر چی خیره
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 اها 😂😂 به سلامتی پس بذار مادرتون وقتی پذیرایی میکنه یه نفر باشه پیش مهمونا حتما حتم ... مرسی عزیزم سلامت باشی ان شاءالله 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚