2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدود۱۰ ساله کانادا هستم

چه عالی . موفق باشین همیشه 

شما از شرایط کانادا راضی هستین ؟

کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم.  اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو  تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏
خیلی دوست دارم از ایران برم خیلی زیاد ولی خب انگاری کسی اهمیت نمیده😑واقعا از ایران بدم ت خیلی کار خ ...

خوب سعیت رو بکن، سخته، اما به نظرم میارزه، تحصیلات و زبانت چطوره؟

میتونی با نیلگام سفر صحبت کنی، ازشون اطلاعات مهاجرت کشورهای مختلف رو بپرسی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

چه عالی . موفق باشین همیشه  شما از شرایط کانادا راضی هستین ؟

من راضیم واقعا، دیگه عادت کردم به اینجا، اما خیلی دلتنگ میشم واسه خانوادم🥺

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

من راضیم واقعا، دیگه عادت کردم به اینجا، اما خیلی دلتنگ میشم واسه خانوادم🥺

آره خب دلتنگی هست . منم نگران حس دلتنگی و وابستگی هامم . ولی هی با خودم میگم ارزششو داره به خاطر زندگی بهتر از خانوادم جدا شم 

کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم.  اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو  تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏
واقعا؟؟ آلمان چطوره؟ کسایی که آلمانن زیاد خوب نمی گن آدم میترسه ولی کشوری که نسبتا راحت ویزا تحصی ...

😐😐😐😐😐

من اگه المان بودم الان اینجا بودم به نظرت😂

قلبت همیشه چیزایی رو به یادت میاره که ذهنت میخاد فراموش کنه...🖤
آره خب دلتنگی هست . منم نگران حس دلتنگی و وابستگی هامم . ولی هی با خودم میگم ارزششو داره به خاطر زند ...

خب واقعا باید سبک سنگین کنی، من راستش بیشتر به خاطر بچه هام اینجام، اگه خودم تنها و مجرد بودم شاید ایران میموندم، دلم واسه ایران پر میکشه، اما یه وقتایی فکر میکنم دیگه نمیتونم اونجا زندگی کنم