2777
2789
@zahra762823     زهرا گلی اسی جان اجرت با امام حسین برا ازدواج و خوشبختی این گلمم دعا ک ...

فداتشم من ان شاءالله به حق حضرت زهرا به زودی مشکلاتتون حل شه بهم برسید و خوشبخت شید 😘😘😘

خدایا برای همه چی شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا حاجت نگرفتم ولی انشالله میگیرم.. دلم نمیاد برا خودم فقط دعا کنم برا همین تاپیک میزنم

نه منظورم برای حاجت روایی چی خوبه بجز نماز شب

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !
نه منظورم برای حاجت روایی چی خوبه بجز نماز شب

من شنیدم چهله ی حق شناس خیلی حاجت میده هنوز سعادتش نداشتم انجام بدم .. حدیث کسا هم خوبه . نماز جعفر الطیار .. و نماز شب خیلی عالیه

برای همتون دعا کردم دوستتون دارم انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید

الهی یک در دنیا و هزار در اخرت بگیری 

گلی خیر و خوشی ببینی نمیدونی دوستام صبح پاشن و بدونن ی نده خوب خدا تو دل شب دعاشون کرده چقدر خوشحال میشن🌹🌹🌹

فداتشم من ان شاءالله به حق حضرت زهرا به زودی مشکلاتتون حل شه بهم برسید و خوشبخت شید 😘😘😘

دورت بگردم شما انرژی بینهایت خوبی بهم میدی ترو خدا منو تو دعاهات فراموش نکن خیر ببینی زهرا گلی😘😘😘😘😘

الهی یک در دنیا و هزار در اخرت بگیری  گلی خیر و خوشی ببینی نمیدونی دوستام صبح پاشن و بدونن ی ن ...

انشالله خدا دعام قابل بدونه و مستجاب کنه و دل دوستات شاد بشه

حتما نمازت تموم شده اگه دوباره خوندی لطفا برام دعا کن

حاجت همگی روا ان‌شاالله الهی هر چی میخواین خدا بهتون بده

برا منم دعا کنین خدا بهم‌ پسر سالم‌صالح بده بزودی ان‌شاالله

ملیحه‌ام

حتما نمازت تموم شده اگه دوباره خوندی لطفا برام دعا کن حاجت همگی روا ان‌شاالله الهی هر چی میخواین خد ...

انشالله حتما .. من اگ خدا سعادتش بده دارم هرشب میخونم سعی میکنم اگ یادم نره هرشب دعات کنم

دورت بگردم شما انرژی بینهایت خوبی بهم میدی ترو خدا منو تو دعاهات فراموش نکن خیر ببینی زهرا گلی😘😘😘 ...

قربونت برم اصلااا سر نمازام و‌دعاتام مرتب دعات میکنم خواهر خوبم ان شاءالله حاجت روا میشی فداتشم 😘😘😘❤️

خدایا برای همه چی شکرت