تا حالا خودتون یا کسی از اطرافیانتون لاتاری برنده شده؟زندگیشون بعد از رفتن چجوری شد؟
کلا نظرتون درباره لاتاری چیه و شرکت می کنید؟
0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷
به هیچ وجه اینطور نیست. آمریکا مگه یتیمخونه است؟! مطمین میشه که از پس خودت برمیای.
چند نفر از اطرافیانم سیتیزن آمریکا هستن(بدون لاتاری) ولی دولت ماهانه بهشون حقوق میده.
لاتاری هم تا یه جایی ساپورت میکنه.
0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من شنیدم اونایی که برنده میشن فقط باید پول بلیط رفت رو بدن دیگه خونه و اینا اوکیه و حقوق دارن. ...
نه. هیچی بهشون داده نمی شه. فقط اجازه ی اقامت دائم می گیرن. کل زندگی و کارشون به عهده ی خودشونه. قبلش هم باید ویزا بگیرن که تو دوره ی ترامپ چند بار کلا به ایرانیایی که برنده شده بودن ویزا ندادن. الانو نمی دونم.
خب ابتدا دوماه برو تو همون کشور زندگی کن بعدا متوجه مشکلات و سختیش میشی
دوس دارم برم ولی الکی الکی ایرانی راه نمیدن برای مسافرت.
باید دعوتنامه بفرستن و هزار تا دردسر دیگه یا سرمایه گذاری کنی .
لاتاری راحت ترین راه ممکنه
دوس دارم برم ولی الکی الکی ایرانی راه نمیدن برای مسافرت. باید دعوتنامه بفرستن و هزار تا دردس ...
دوست من ۴ میلیارد برد داد قاچاق رفت با زنو بچه الان با پابند الکتریکی بیرونه رفت کلرودو شهر دنور اسمش امریکاس مثل بیابون میمونه بدبخت شده هم خودش هم بچه هاش افسردگی گرفتن
نکرده گناه در این جهان کیست بگو...آنکس که گناه نکرد چون زیست بگو