o__o_ مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 عنوان 🥀... | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست مشب دلم از آمدنت سرشار استفانوس به دست کوچه دیدار استآن گونه تو را در انتظارم که اگراین چشم بخوابد ، آن یکی بیدار است 💔دلتنگتم# تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌 1400/12/13 | 23:40 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_من74 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 5457 داریم جدا میشیم 🚶💔همیشه خوابش میبینم هر شب اینقدر بهش فکر میکنم و اشک میریزم تا خوابم بره نمیتونی جدا نشی؟ حیفه حالا ک اینقد دوسش داری 💔 تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 نمیتونی جدا نشی؟ حیفه حالا ک اینقد دوسش داری 💔 نه 🚶عاشقشم جونم میدم براش ولی نمیخوام برگردم کلی تفاوت داریم با هم اذیت میشم تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
زیبای_من74 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 5457 نه 🚶عاشقشم جونم میدم براش ولی نمیخوام برگردم کلی تفاوت داریم با هم اذیت میشم حیفه نکنعشق چیزی نیس ک. ب سادگی ب دست بیاد، وقتی هم. اومد فراموش کردنش سخته شایدم. اصلااا نشه فراموش کنی تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 حیفه نکن عشق چیزی نیس ک. ب سادگی ب دست بیاد، وقتی هم. اومد فراموش کردنش سخته شایدم. اصلااا نشه فرام ... فراموش کردنش که محاله ولی خو کلی اذیتم کرد تموم پل های پشت سرش خراب کرد تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
زیبای_من74 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 5457 فراموش کردنش که محاله ولی خو کلی اذیتم کرد تموم پل های پشت سرش خراب کرد نمیدونم چی بگممن تو زندگیت نیستم ک بتونم قضاوت کنمفقط واست دعا میکنم. هر چی صلاحه پیش بیاد و خدا بهت ارامش بده🙏🌹 تو چ کردی ک دلم این همه خواهان تو شد❤️
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 نمیدونم چی بگم من تو زندگیت نیستم ک بتونم قضاوت کنم فقط واست دعا میکنم. هر چی صلاحه پیش بیاد و خدا ... مرسی عزیزم 💝 تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌