سردرد میگرنی عوامل زیادی داره که باید اونارو پیدا کنی و حذفشون کنی سردردای من از دوران دبیرستان شروع شد هم کم خونی هم پریودی هم سبک غذایی و عوامل استرس زا و عصبی باید همرو کنترل کرد ما با زایمان اول خیلی بهتر شدم من به خاطر سردردم کارهای سنگین و طولانی نمیتونم انجام بدم مثلا مطالعه یا فعالیت که نیاز به تمرکز و توجه داره و خستگی و گرسنگی که باید کنترل کرد تو دوران بارداری اول چون نمیتونستم دارو مصرف کنم مجبور بودم تحمل کنم حتی با وجود تهوع و بعد دیدم خوردن مسکن نه تنها کمکی در رفع سردرد نمیکرد باعث شده بود احتمال سردردم هم بالا بره راههای مختلفی رو امتحان کردم الان که سردرد میگیرم پسته و کمپوت گیلاس میخورم و با استامینوفن ساده و تحمل و استراحت و گاهی از قطره منتول که گیاهی به پیشانی و گوش و پشت سرم میزنم من امتحان کردم وقتی پشت سرمو همون سمتی که درد داره محکم فشار میدم و نگاه میدارم بعضی نقاط که نگه میدارم میبینم سردردم قابل تحمل تر هست و بعضی جاها مانند نبض میزنه برای چند دقیقه نگه میدارم و احساس میکنم با روش هایی که از تجربه چند سال سردرد بدست آوردم میتونم بدون نیاز به مسکن سردردمو کنترل کنم