جغد_هستم مدیر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 عنوان از وقتی که ....😂😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 28 پست از وقتی که با سریال های کره ای آشنا شدم دوست دارم تعطیلات بیشتر باشه😂😂😂 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1400/12/13 | 17:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 همه رو دیدم فقط بد و دیوانه رو ندیدم مرسی😘 خواهش سریال چینی هم میخاوی باغ شهاب سنگ همون پسران برتر از گل هست ورژن چینی اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
mobe عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 830 پسران فراتر از گل روباه نه دم بقیه یادم نیست 😂 وارثان ملکه هفت روزهجنگ میان زنان با وجود اینکه میدانم دبلیو سقوط بر روی تو از قضاوت متنفرم
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 منم علاقه فوق العاده شدیدی ب سریالای کره ای دارم 🥺😑 خیلی باحالن مخصوصا مال سال های ۲۰۰۹/۲۰۱۰/۲۰۱۱ اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
en207 عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 4750 خواهش سریال چینی هم میخاوی باغ شهاب سنگ همون پسران برتر از گل هست ورژن چینی جدیمرسی گل میبینم حتما اشکالی نداره خوب نباشی و دوبونگ سون هم قشنگن ببینشون اگه ندیدی تاپیکامو نخون
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 وارثان ملکه هفت روزه جنگ میان زنان با وجود اینکه میدانم دبلیو سقوط بر روی تو ممنون 😍 وارثان هم دیدم اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
drknes عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 389 خیلی باحالن مخصوصا مال سال های ۲۰۰۹/۲۰۱۰/۲۰۱۱ دقیقا منم اولین سریالی ک دیدم پسران برترازگل بود گوجونپیووو 😅 ♥️💍
mobe عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 830 جدی مرسی گل میبینم حتما اشکالی نداره خوب نباشی و دوبونگ سون هم قشنگن ببینشون اگه ندیدی اره موافقم از قضاوت متنفرم
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 جدی مرسی گل میبینم حتما اشکالی نداره خوب نباشی و دوبونگ سون هم قشنگن ببینشون اگه ندیدی آره گلم بازیگر هاش هم خیلی باحال آن ممنونم واسه بقیه اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
mobe عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 830 دقیقا منم اولین سریالی ک دیدم پسران برترازگل بود گوجونپیووو 😅 گوم جاندییی از قضاوت متنفرم
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3219 دقیقا منم اولین سریالی ک دیدم پسران برترازگل بود گوجونپیووو 😅 فقط یه بدی که دارن فیلم هاشون زیر بغل مرداشون پر از پشمه 🤮 یعنی فقط وقتی مرداشون لباس ندارن دعا میکنم دستاشون رو بالا نبرن 😂😂 اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏