2821
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 165 پست
ببخشيد امام زمان خوشش مياد از عكس گذاشتن تو يه سايت عمومي؟متوجه نشدم اگ برام رفع ابهام كنيد ممنون مي ...

اون به خودم مربوطه زود هم پاک کردم ولی کسی که تهمت بزنه بهم گناهه بگه خودت نیستی

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

اسی دومی رو میذاری ببینم ندیدم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بذار اسی فقط بعدا عکستو تو اینستا و سایتای صیغه یابی دیدی چیزی نگیا چون ظاهرا برات مهم نیست

اخه از تهمت بدم میاد 🥲

اون به خودم مربوطه زود هم پاک کردم ولی کسی که تهمت بزنه بهم گناهه بگه خودت نیستی

اونم به خودش مربوطه پس،چون قطعا عواقب گناهش پاي شما نيست

شما ك اونو ميدونستي اينم بدون😙

اوكي؟

اگه داری از وسط جهنم می‌گذری، ادامه بده،چرا باید تو جهنم بايستي!؟
اخه عکس اولی خب فکر کردم شاید نتی بعد سومی که گذاشتی اون وقت فهمیدم خودتی ملکه جذاب😃😃💋

عزیزم اشکال نداره پیش میاد لطف داری شما

اخه از تهمت بدم میاد 🥲

خب بگن چرا برات مهمه اخه؟؟؟ مگه نمیدونی چندنفر اینجا عکسای کاربرارو برمیدارن میذارن تو اینستا و سایتای صیغه یابی؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم اشکال نداره پیش میاد لطف داری شما

اسی دومی رو نمیزاری برم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
خب بگن چرا برات مهمه اخه؟؟؟ مگه نمیدونی چندنفر اینجا عکسای کاربرارو برمیدارن میذارن تو اینستا و سایت ...

چرا اتفاقا شنیدم خوشگلم ولی واقعا برام عجیبه کسی که اسم امام میاره تهمت میزنه