2821
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 165 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

?

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
کتایون هستی یا کتابون

کتایون ولی اسم خودم مارال 😅

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

این بدبختیه بی صاحابو منم دارم.صدام‌بچگونه میزنه زنگ میزنم برا اگهی کار یارو میگه ببخشید شما خودتونید؟نه عمم

بعد میگه اگه ممکنه گوشیو بدید به مادرتون.میخوام بکشم طرفو

بز

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یکی از کاربرا اسمش یادم رفت ماشالله ۲۵ سالشه ولی انگار ۱۷ سالشه🧿😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز