2821
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 165 پست
والا ۱۲ هم میخوره ولی واقعا تو ۱۸ سالت نیس از طرز لباس پوشیدنت معلومه من خودم ۱۳ سالمه

چه ربطی داره چون ۱۸ سالمه نباید لباسی که خودم دوست دارم بپوشم شما هرچی میخوای فکرکن ولی خیلی ذهنت مریضه که باعث میشی بقیه هم اشتباه فکر کنن 

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم کو کو سیب زمینی بگین منم افتخار بدم یه عکس از گوگل دانلود کنم بزارم اینجا بگم خودمم

ببخشید ولی خیلی  حسودی 

استارتر عکست چن روز دیگه میزارن تو اون پیجه عکس نذارین اینجا بابا

خوشگلم ایدی اون پیجو  داری اتفاقا خیلی وقته میشنومم

بذار اسی فقط بعدا عکستو تو اینستا و سایتای صیغه یابی دیدی چیزی نگیا چون ظاهرا برات مهم نیست

عزیزم ایدی اون پیج داری؟

عزیزم ایدی اون پیج داری؟

نه گلم ندارم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم لطفا قضاوت نکن میخای ایدی عکسامو بدم بهت

ببخشید گفتن نتی هست گفتم شاید فتوشاپه اخه تصویر پشتش خیلی مصنوعی بود 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
نه عزیزم ولی میگن عکس اکثر کاربرا رو گذاشته

اخه برداره هم کاری نمیتونه بکنه که نترسید بابا😘 فوقش میخاد بزاره چهارتا لایک بخوره ببینم با پلیس در میون میزارم

2823
2791
2779
2792