2777
2789
۲۰ 👧🏻 چهره سازی😻🎨

تا حالا نشنیدم چه رشته ای هست؟

من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو  داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜   خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃   یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهایی‌های دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرس‌ها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحله‌ای هستی و داری چه فشاری رو تحمل می‌کنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چیزی علاقه نداری؟  چی بهت حس بهتری میده

من خودم بلاگری 

ادیتمم خوبه 

کامپیوتر و تجربی دوس دارم ولی خب نمیدونم کدومش از نظر درآمد وبیکاری نداشته باشه خوبه 

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
خوب بمونی عسل🧡 همونم که پرسیدم میکرو یا شیمی کنکوری بودم

آها

بالاخره تصمیم گرفتی عزیزم؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

۱۷روز دیگ میشم ۱۵🥲رشته نم چی بردارم 

خیلی کلیشه اس ،ولی واقعا اگر تو هنر مستعدی هنر

گر درس ، درس

اگر موسیقی ،موسیقی

هر استعداد کوچیکی که با لذت بردن همراهه

همونو انتخاب کن

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
تولدت پیشاپیش مبارک گلم حالا یه سوال دغدغه یه نوجوان ۱۱ساله چیه ؟دغدغه یه نوجوان ۱۴ ساله چیه از نگاه ...

فدات شم

انتخاب رشته برایه ۱۳به بعد 

قبل ۱۳ بازیگر ودکتر و..... از نظر درسیشون بخای اینا  

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
من خودمم بهداشت حرفه ای میخونم تو تبریز خابگاهی هم هستم ولی مطمینم برگردم کنکور بدم نمیتونم چون کلن ...

شماهم حضوری هستید؟

من یک ماه رفتم خوابگاه کارم شده بود گریه الان فک میکنم باید باز برگردم تک تک سلولام به لرزه میفته از یطرف میگم شاید کنکور بدم رتبم بدتر شه از ی طرف هم فکر برگشتن دیوونم میکنه

خیلی کلیشه اس ،ولی واقعا اگر تو هنر مستعدی هنر گر درس ، درس اگر موسیقی ،موسیقی هر استعداد کوچیکی ...

علاقه پارتی میخاد !پول میخاد برایه شناخته شدن درسته 

اره ،رفتم شیمی دیگه قید کنکورو زدم شما رفتی رویان؟😍

موفق باشی عزیزم

💎

انشالله سال دیگه میرم منتظرم فعلا 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شماهم حضوری هستید؟ من یک ماه رفتم خوابگاه کارم شده بود گریه الان فک میکنم باید باز برگردم تک تک سلو ...

اره ما از ابان ماه حضوری هستیم ولی من از فروردین خابگاه بودم بخاطر یسری کارا مث واکسیناسیون و تست های پی سی از 

کلن تو خابگاه خیلی راحت ترم دلیلشم بخاطر دوستامه و گرنه منم ترم یک نمیتونستم بمونم تو خابگاه حس خفگی داشتم ولی الان عین خونمون شده برام

اره ما از ابان ماه حضوری هستیم ولی من از فروردین خابگاه بودم بخاطر یسری کارا مث واکسیناسیون و تست ها ...

چ خوب که تونستین کنار بیاین🌷🌷 من تو یک ماه ۵ کیلو کم کردم از اون طرف هم مامانم اینا که زنگ میزدن اونا گریه میکردن من بدتر میشدم به قول شما حس خفگی داشتم😣

شماتاحالا برای انتقالی اقدم کردین؟