2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب نوشین بامداد رحیل باز دارد پیاده را ز سبیل

عععجببب بریین بخوابیین شما آقایون همین یه روز رو دارین بگیرین تخت بخوابین برین بیرون خوش بگدرونین تا روحیه ی روز شنبه رو داشته باشین😴

اسییی منم دارم میپوکم از بی خوابی... اومدیم خونه بابا بزرگم ساعت ۴ خوابیدم  ۷ صب با صدای قران خوندن بابا بزرگی و بابام که دوتاشون افتاده بودن رو دور لج بازی بیدار شدم😂 خواستم برگردم بخوابم صدای ناله و گریه ی بابا بزرگم رو از تنگی نفس و قلبش شنیدم  دیگه دلم نیومد برگردم بخوابم رفتم کنارش دلداریش دادم اول صبی 😴بعدم خواستم برگردم بخوابم که دیدم مامانبزرگم داره ظرف میشوره دللم نیومد  باز برم بخوابم رفتم شستم الانم میخوام بخوابم ولی مقاومت میکنه نمیدونم دلیل مقاومتم چیه😐😂

مرسی بانو چه عجب یه دفاعی واسه ما شد درود بر این واقع بینی روشن 

خواهش میکنم ..

نه خب درک میکنم سخته نیاز  به استراحت تفریح یا حتی  خرید چیزای کوچیک واسه دلخوشی و ادامه هست..

همیشه داداشامو سمت  تفریح و خواب و..  بعد از کار  سوق میدم اگه مامانم یا زناشون غری سرشون بزنن خودم قانعشون میکنم و میفرستمشون برن کارایی که دلشون بخواد رو انجام بدن😁

اسییی منم دارم میپوکم از بی خوابی... اومدیم خونه بابا بزرگم ساعت ۴ خوابیدم  ۷ صب با صدای قران خ ...

کلا انتحاری بهت زدن ک

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کلا انتحاری بهت زدن ک

اره😂😂😂💔تا الانم که نگران رفیقمم خوابم نمیبره خوابم میادددداا ولی منتظرشم بیاد باهام حرف بزنه.. نگرانشم

اره😂😂😂💔تا الانم که نگران رفیقمم خوابم نمیبره خوابم میادددداا ولی منتظرشم بیاد باهام حرف بزنه.. ن ...

چرا نگران

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه