2777
2789
چابهار ما سه سال پیش رفتیم به شدت گرم طوری ک لباست خیس عرق میشه ببخشید ولی اکثریت مردم اونجا کثیف ...

اونجایی که گفتی کثیفن اشتباه می‌کنی عزیزم ، درسته هوا گرمه ولی تابستونا ما روزی دو بار دوش میگیریم، نمیدونم این چه طرز فکریه که بعضی ها فکر میکنن ما قحطی آب داریم و داریم هلاک میشیم درسته توی روستا ها ۱‌ درصد باشه ولی واقعا اونجوری که شما میگی نیست 😐 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات بشم عزیزم میشه بگی فیمتا چطوره؟ چیا دارن برای خرید؟ جنسا اصله؟ عید خیلی شلوغه

خدانکنه گلم 

قیمتا خب طبیعتا بالاست همه جا اما اوکیه 

خیلی چیزای قشنگی داره همههه چی داره 

عید هم آره خیلی شلوغه بخاطر جاذبه های گردشگریش 

مرکز خریداش عالیههه 

جنساهم بله اصله 

هتل هم خواستین برین لیپار عالیه به دریا هم دید داره 

‌‏توقع فهم و شعور از بعضیا مثلِ اینه که پرتقال برداری و بخوای توش موز باشه،همینقدر غیرممکن!
اونجایی که گفتی کثیفن اشتباه می‌کنی عزیزم ، درسته هوا گرمه ولی تابستونا ما روزی دو بار دوش میگیریم، ...

ببخشید واقعا اگه ناراحتتون کردم

ولی منظور من از کثیفی حموم رفتن و اینا نبود

بخدا دارم قسم میخورم تو اون خونه ای ک ما اجاره کردیم چندین جاش آدامس و دماغ و اینا چسبیده بود 

تو حمامش پر مو بود 

حتی وقتی شب دوم یه خونه دیگ گرفتیم بازم اونطوری بود وضع

بعد اینکه نیک شهر ک رفته بودیم واقعا نمیدونم چجور توصیف کنم میخواستیم بریم ساندویچی بعد اون مرده ک صاحبش بود دستشو کرده بود تو شلوارش 

بعد من که نگفتم همه گفتم بعضیاشون

خلاصه شرمنده اگه ناراحت شدید ببخشید واقعا 

اونجایی که گفتی کثیفن اشتباه می‌کنی عزیزم ، درسته هوا گرمه ولی تابستونا ما روزی دو بار دوش میگیریم، ...

ببین خوشگلم ماهم جنوبیم حالا منبع کلی چیز میز هم هستیم چند سالی هستش اب لوله کشی داریم ولی قابل شرب نیست شاید این دوستمون منظورش اینه

اینم بگم ما حتی تهران و شیراز و مشهد هم بریم از اب لوله کشی نمیخوریم از نظرمون اب قابل خوردن نیست و جدا میخریم شایدم ایشون این مدلین

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
شما اهل چابهاری؟ من انقد چابهاریا رو دوس دارم😍

نه گلم من زاده زاهدانم ولی ساکن اصفهان ، برا عید اومدیم خونه مامان بزرگم زاهدان 😅 عزیزم نظر لطفته❤ 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
ببخشید واقعا اگه ناراحتتون کردم ولی منظور من از کثیفی حموم رفتن و اینا نبود بخدا دارم قسم میخورم ت ...

نه ناراحت نشدم 😑 ولی خودم میگم همه جا خوب و بد هست ، کاش جای معتبر تری می‌رفتید که خاطره بد نشه براتون ، 🙂 

ببین خوشگلم ماهم جنوبیم حالا منبع کلی چیز میز هم هستیم چند سالی هستش اب لوله کشی داریم ولی قابل شرب ...

من هدف کلیم این بود که بگم کثیف یخورده قشنگ نیست ، چون کسی که داره کامنتو میخونه فکر میکنه همه همونجوری ان😐🤦‍♀️ به هر حال همه جور آدم همه جا پیدا میشه❤🙂 

ببین خوشگلم ماهم جنوبیم حالا منبع کلی چیز میز هم هستیم چند سالی هستش اب لوله کشی داریم ولی قابل شرب ...

بله اب لوله کشی خیلی برا خوردن تمیز نیست ، 

روستا های اینجا هم آبشون تصفیه هست ، ❤🤦‍♀️