2777
2789
هیئت علمی بعد فارغ التحصیل شدن، بعد گرفتن تخصص اینا استریت شدن مزیت محسوب میشه؟ میگم شاید بعد ۷ سال ...

آره ، وقتی استریت میشی میتونی بدون گذراندن طرح بعد تموم شدن درست آزمون دستیاری شرکت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه امضات صلوات فرستادم 😉❤  روزی چند ساعت میخونی؟

ممنونم گلم برات صلوات میفرستم:)

والا ۷ صبح تا ۸ و نیم شب تو پانسیونم و بجز ۱ ساعت ناهار و استراحتای ۵ دقیقه ای بین درسا،بقیشو میخونم

ولی تایم مفید و بدون هدررفتگیم ۸ ۹ ساعته چون من وقتی درس میخونم ذهنم هزارجا میره:(

ممنونم گلم برات صلوات میفرستم:) والا ۷ صبح تا ۸ و نیم شب تو پانسیونم و بجز ۱ ساعت ناهار و استراحتای ...

خوبه ماشالله بهر حال ساعت  نرمالیه  

ولی فک کنن باید بیشترش کنی البته حفظ کیفیت هم مهمه 

یه کاغذ بزار پیش خودت موقع درس خوندن چیزایی که حواست میره پیششون رو بنویس بعد اخر شب یه تایمی بزار به عنوان زمان رسیدگی به حواسپرتیها و دغدغه ها ،، اینجوزی هم وقتت هدر نمیره موقع مطالعه هم به مرور ذهنت یاد میگیره که نباید تو زمان مطالعه  دچار حواسپرتی شه و حواسپرتیهات کاهش پیدا میکنن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خوبه ماشالله بهر حال ساعت  نرمالیه   ولی فک کنن باید بیشترش کنی البته حفظ کیفیت هم مهمه&n ...

آره باید بیشتر بشه ولی مشاورم نمیدونم میگع الان اوکی هستی تو عید ۱۱ ساعت و بعد عید باید ۱۳ ۱۴ ساعت کنم

نمدونم دگه:(

من از این کارا کردم والا فایده نداره من خیلی پرش ذهن دارمممم:(

آره باید بیشتر بشه ولی مشاورم نمیدونم میگع الان اوکی هستی تو عید ۱۱ ساعت و بعد عید باید ۱۳ ۱۴ ساعت ک ...

موفق باشی عزیزم ❤

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من پشت کنکوری ۱۴۰۰ عم:(

چقدر خوشم میاد از ادمایی که بیخیال هدفی که دارن نمیشن، تو هم جزو همین دسته ای😍

پشت کنکور موندن شرایط سختیه، هزار تا فکرو خیال میاد سراغ ادم، حرف و سرزنش بقیه ادما، فشار روانی و...معلومه شخصیت قوی و محکمی داری که دووم آوردی

پسر و دختری میشناسم فکر کنم ۵ سال کنکور دادن آخرش یکی دندان و یکی پزشکی قبول شد

انشالله تو هم یه روز بیای تاپیک قبول شدنت از پزشکی رو بزنی

موفق وخوشبخت باشی عزیز دل❤

2790
2778
2791
2779
2792