2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرم جفتش پایین بود مدام کمر درد و درد زیر شکم داش ۱ماه نیم‌استراحت مطلق بود انومالی رفته بود بالا

من خدارو شکر کمردرد یا لکه بینی ندارم ولی ان تی رفتم دکترم گفت جفتت پایینه،الانم از بس دراز کشیدم رو تخت دیگه پهلوهام درد میگیره جرأت نشتنم ندارم

استراحت کن، کار سنگین نکن، به دکترتم که سونو رو نشون بدی حتما برات شیاف پروژسترون مینویسه، منم پایین بود تو ان تی حالا تو انومالی اومده بود بالا ولی طول سرویکسم کمه بازم باید شیافا رو ادامه بدم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
منم بارداری دومم هست الان ۵ روزی میشه رو تخت خوابیدم

به سلامتی. 

ان شاالله که به خیر بگذره فقط درمانش استراحت هستش.

من سه ماه استراحت کردم.

🌼الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌼
منم از اول بارداریم استفاده میکنم شیاف 

خسته شدم از بس دراز کشیدم،تو نت نوشته بود که اونایی گه سزارین شدن برا حاملگیه بعدش جفتشون پایین میاد اکثرا،دلم هی ترشی میخاد ولی جرات نمیکنم بخورم

منم از اول بارداریم استفاده میکنم شیاف 

میگم شمام واژینال استفاده میکنی؟ من دکتر گفته واژینال استفاده کنی تاثیرش بهتره، شب موقع خواب استفاده میکنم ولی صبح که میرم دستشویی معذرت میخوام یه کمش ازم خارج میشه به صورت مایع، شمام همینطوره؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
راستی هفته چندم باید آنومالی داد

18 تا 22، ولی زیر 20 هفته بری بهتره

میگم شمام واژینال استفاده میکنی؟ من دکتر گفته واژینال استفاده کنی تاثیرش بهتره، شب موقع خواب استفاده ...

من اول واژینال بود الان مقعدیه چون گفت جذبش بیشتره هر دکتر یچیزی میگه.اره گاهی میریزه اما خیلی کم