2777
2789
عنوان

هیکلم شبیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 44 پست
اندامم خیلی ظریفه باعث میشه لاغر به حساب بیام وزنم رو هفتادم بره مشخص نیست

اهاا شاید سینه و باسن پری داری و کلا مدل اندامت این شکلیه ولی اینجوری هم باشه بنظرم باز خیلی خوبه لاغرنیستی

اضافه وزن و چاقی واسه سلامتیم مضره هاا

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاا شاید سینه و باسن پری داری و کلا مدل اندامت این شکلیه ولی اینجوری هم باشه بنظرم باز خیلی خوبه لا ...

اره همینجوره ولی نمیدونم چرا هیکلم تکون نمیخوره بعضیا هستن اندام های توپر دارن حسرتشون میخورم🥲

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

اره همینجوره ولی نمیدونم چرا هیکلم تکون نمیخوره بعضیا هستن اندام های توپر دارن حسرتشون میخورم🥲

میشه عکس بزاری شدیدا کنجکاو شدم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اینطوری ک میگی فک کنم شبیه یکی از دوستامی اون شکلی ک خیلی خوبه لاغر هم نیستی بابا نرمالی خودتو اذیت نکن😅

یه کاربر خاموش که بعداز2.3سال عضو شده  دیگه خیلی هاتونو میشناسم و دیدم ت خیلی از تاپیکای جنجالی هم بودم  
اینطوری ک میگی فک کنم شبیه یکی از دوستامی اون شکلی ک خیلی خوبه لاغر هم نیستی بابا نرمالی خودتو اذیت ...

انشالله به حق همین شب جمعیا هممون چاق شیم اندازه خرس🤣

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین