2777
2789
عنوان

بیایین بازی 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 64 پست
رسیدم با اینکه کسی نبود منتظر من

نمیدونی تولدت چه حالی و رد کردم ، به خودم بد کردم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام دورت بگردم میگی گشتن نداره😅

هر چی که دارمو یه جا میریزم به پات 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
نمیدونی تولدت چه حالی و رد کردم ، به خودم بد کردم

من از اول برنده بودم از جربزم بگیر تا لاتاری یه رنگ

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
من عاشقتم تا ابد 

دور شود چشم بد از تو و دنیای منو تو

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
من از اول برنده بودم از جربزم بگیر تا لاتاری یه رنگ

گل به چه کارم میاد تو ک خودت گلی

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
حق منه منی ک باهات این همه رو راست بودم اینقده دورشدی و مغرور شدی ک دیگ کورشدی عشقمو نمیبینی❤️شادمه ...

یادمه یه عالمه خاطره ی دوتایی داشتیم ما که از این حرفا نداشتیم آره خوب یادمه خندتو

گل به چه کارم میاد تو ک خودت گلی

یارم ای یار یار گلکلم گل گلکم گلک بانمکم😂

وایسا دنیاااااا من میخام پیاده شم

مادرم شیرین یارم تاج سرم واسه آغوش گرمت تنگه دلم

وایسا بیا قلبمو پس بده 

هرچی بدیه از خودت دور کن چشماتو ببند شمارو فوت کن به چه شب زیبایی 

هرچی بدیه از خودت دور کن چشماتو ببند شمارو فوت کن به چه شب زیبایی 

یادم میاد یواشکی تورو من میدیدم گل بوسه های عشقو از لبات میچیدم

چه لحظه هایی زیر سقف ایوون لالایی میخوند صدای بارون 

.

مال خود من باش دلتو بسپار به خودم قلبما میدم جاش 

شهر رو به هم میزنه چشات اره دیدم که میگم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋