2777
2789
عنوان

چرا چرا چرا؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی مامانم گفت باور نداری اکو رو بگیر برو پیش هر دکتری ک میخای نشون بده تا باورت بشه  گفت بخدا ...

خب دیگه نیازی به اکو نبوده مشخصه مشکل روحی افسردگی گرفتی اصلا وسواس فکری هم خودش افسرده میکنه ادمو بنظرم برو ورزش کتاب بخون بهتره که بهت قرص بدن تا فقط بخابی

ای جانم خوب چی شده دخترم گریه برای چیه علتش

تپش قلب میگیرم...اگه هم تپش نداشته باشم دستمو میزارم رو نبضم و ناخوداگاه میگم تند میزنه و اتفاق میوفته...چند ماه پیش رفتیم اکو همچی نرمال بود...مامانم کلی باهام حرف میزنه میگ چرا نمیخای باور کنی..ب این چیزا فک نکن تو این سن و کلی حرفای دیگ...من چرا باید تو این سن این جوری شم؟؟کاش میتونسم دختر بهتری برای مادرم باشم 

کاش کاش کاش 

خب دیگه نیازی به اکو نبوده مشخصه مشکل روحی افسردگی گرفتی اصلا وسواس فکری هم خودش افسرده میکنه ادمو ب ...

من همش ب مامانم میگ من اگ مشکل قلبی ندارم پس چرا تپش میگیرم؟؟

اونم بهم میگ واقعا این همه کار برات کردم هنوز بهت ثابت نشد برو از دوستاتو ببین

همش اینارو با لحن خوب میگه تا من از این گودال خودمو بکشم بیرون ولی من باز با این اعتقاد چرت و پرتم میرم جلو

نه ب این چیزا اعتقاد ندارم از وقتی کرونا اومد اینطور شدم خیلی خونه نشین هستم

مث منی عزیزم

منم تا قبل کرونا خیلی شاد و پر انرژی بودم ولی بعد کرونا و تصادف وحشتناک داییم و درس خوندن زیاد دوران کنکورم و جراحی ای که داشتم مث تو شدم

وقتی می‌خوام برم دانشگاه دلهره میگیرم تا وارد دانشگاه میشم یه نیم ساعتی میگذره خوب میشم🤐

در حالی که قبل این اتفاقات کلی کلاس میرفتم موسیقی مدرسه زبان ورزش و..... هیچیم هم نبود

الان یه دانشگاه می‌خوام برم اینطوری

الانم زدم رو دنده بی خیالی دیگه هیچی برام مهم نیست حالم بد شع نشه اصلا مهم نیست برام.بلند بلند آهنگ میخونم و می‌رقصم. مامانم میگه تو خل شدی😂

تا الان که خوب بودم دانشگاهمم منتقل کردم اصفهان تقریباً یه روز درمیون با اینکه کلاسا مجازیع اما من همینطوری میرم و برمی‌گردم بازم اون حال بد قبل رفتن میاد سراغم اما خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بهترم و دعا میکنم حالم کاملا خوب بشه

البته من فکر کنم مشکلم فوبیای اجتماعی باشه 

انشالا مشکل تو هم حل میشه⁦☺️⁩⁦👋🏻⁩⁦🙏🏻⁩

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من همش ب مامانم میگ من اگ مشکل قلبی ندارم پس چرا تپش میگیرم؟؟ اونم بهم میگ واقعا این همه کار برات ک ...

تپش قلب مال استرسه منم میشم گاهی عزیزم وقتی مامانت پشتته چرا اینجور میکنی باخودت .اگه تنها بودی میخاسی چیکارکنی 

تپش قلب میگیرم...اگه هم تپش نداشته باشم دستمو میزارم رو نبضم و ناخوداگاه میگم تند میزنه و اتفاق میوف ...

منم هم افسردگی داشتم هم تپش قلب. رفتم طب سنتی. فقط پیش دکتر الکی نرو. باید خوب باشه

مث منی عزیزم منم تا قبل کرونا خیلی شاد و پر انرژی بودم ولی بعد کرونا و تصادف وحشتناک داییم و درس خو ...

ایشالله هرچه زودتر بهتر میشی

منم تا چند سال پیش ی ادم پر انرژی و دائم در حال صحبت بودن الان ی کلمه بزور صحبت میکنم و مهمان میاد تعجب میکنن ک چرا من اصلا حرف نمیزنم

البته این چیزا برام مهم نیس وسواس فکریم راجب بیماریه

همش میخام فکر کنم حرف مامانم درسته یا من

مامانم میگ سالمی ولی من میگم ی چیزیم هست

منم هم افسردگی داشتم هم تپش قلب. رفتم طب سنتی. فقط پیش دکتر الکی نرو. باید خوب باشه

یعنی اکو مشکل داشت؟؟

منظورتونو نفهمیدم ک گفتین پیش دکتر الکی نرو 

همینطور ک میبینین ی چیزیو سریع گنده میکنم

کمی تنبلی تخمدان هم دارم ولی فک نمیکنم ب این موضوع ربط داشته باشه