2777
2789
عنوان

عروس هلندی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 82 پست
چ نازک نارنجین پس😂😂😂پس بگیرم غرامو سر اون بزنم جفتمون حوصلمون سر نره

ارههه خیلییی حساس سرش داد بزنی ناراحت میشه باید دلیل کاراتو توضیح بدی چرا داد زدی

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی😍ولی کاش ببره باخودش طفلی جا زیاد نمیگیره ک من سگ دوس دارم ولی چون وسواسیم تو خونه نگه نمیدارمش ...

یادش بده تو جای مخصوص کارشو انجام بده، پرنده ی من توی سینک ظرفشویی کارشو میکنه و عادت کرده 😁🌹 اونم توی صافی 😄 بهش میگم چِس کن، میره چِس میکنه میاد رو شونم 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
پرنده دوست ندارم خودم دوتا مرغ دارم به خاطر تخمشون

فیشر سبز هست ،نازی من بهشون میگم هندی😁🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
یادش بده تو جای مخصوص کارشو انجام بده، پرنده ی من توی سینک ظرفشویی کارشو میکنه و عادت کرده 😁🌹 اونم ...

الان ی تاپیکی بود درباره مسواک زدن تو سینک میگفتن چندشه واینا😂😂اینو بگی ک دیگ هیچییی😂😂😂😂😳

ولی کارش عادتش میدادی یجای دیگ کارشو میکرد البته دیگ نمیشه😁

الان ی تاپیکی بود درباره مسواک زدن تو سینک میگفتن چندشه واینا😂😂اینو بگی ک دیگ هیچییی😂😂😂😂😳 ول ...

پاکه 🤣🤣🤣 تنها جایی که راحت تمیز میشد سینک بود، به نظرم هرکی هرجور دوست داره زندگی میکنه،اینجور تاپیکا نمیرم،چون حس میکنم این دو روز دنیا ارزش اینهمه سخت گیری رو نداره، اینهمه شستیم و روفتیم و وسواس به خرج دادیم،اسیر یک ویروس کوچیک شدیم و یکی یکی از دست رفتیم!!! قبل از کرونا واقعا با میکروب های زندگیم سازگار بودم🥺😓

نوک زن هست فقطططط خواعرشوعرم ذوست داره 

مادهه😁🌹

🤣🤣🤣🤣🌹🌹🌹جای من بخورش، میفهمتت گاهی از شدت دوست داشتن بهش میگم کاش گربه بودم یک لقمه ی چپت میکر ...

😂🥺 بخدا منم میگیرم اونقدر بوسش میکنم دلم میخاد فشارش بدم یه بوی خوبیم میده

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐
براش جفت بگیر وگرنه عادت میکنه به کاری که نباید بکنه🤣🤣 از منکه ده تاشو دارم پند بگیر

عزیزم منم چندماهیی هست عروس هلندی گرفتم از کجا جنسیتسو تشخیص بدم؟خودم میتونم بفهمم چیه؟