میشه درخواست بدم اسم یکیشونو فقط بهم بگی یه سوال کوشولو دارم باور کن
باشه
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینو دیگه نمیدونم شایدم گفتن ولی من یادم نیست ولی بهرحال این کارو نکن عزیزم اگه نیاز بود آدم آینده خودشو از قبل بدونه خدا ابن توانایی رو بهش میداد
تا خودکار رو دستت میگیری میخوای درس بخونی،میبینی استعدادت کمتر از پیکاسو و ﺍﺳﺘﺎﺩ فرشچیان نیست🎨😂...پیش گویی جدید🗣️:خنگوله قدیم که ترکید ،بدانید و آگاه باشید که گل_توخونه جدید هم در آینده نه چندان دور خواهد ترکید،باتچکررر🥴«شوخی کردم تورو خداریپورتم نکنین ،دختر خوبی شدم مرسی اه🥺❤️»
میشه درخواست بدم اسم یکیشونو فقط بهم بگی یه سوال کوشولو دارم باور کن
عزیزم این کارو نکن باور کنید من خودم خیییلی مثه شما علاقه مند به دونستن آینده بودم ولی بعد از دیدار با همین بنده خدا کاملا ترسیده شدم ،زندگیتو خراب نکن نذار این موجودات وارد زندگیت بشن که در آینده چوبشو خودت و همخونه این میخورین
تا خودکار رو دستت میگیری میخوای درس بخونی،میبینی استعدادت کمتر از پیکاسو و ﺍﺳﺘﺎﺩ فرشچیان نیست🎨😂...پیش گویی جدید🗣️:خنگوله قدیم که ترکید ،بدانید و آگاه باشید که گل_توخونه جدید هم در آینده نه چندان دور خواهد ترکید،باتچکررر🥴«شوخی کردم تورو خداریپورتم نکنین ،دختر خوبی شدم مرسی اه🥺❤️»
کدوم بنده خدا.از افراد سایت بودند یا حضوری رفتی شما؟
نه گلم از یکی در مورد سرکتاب پرسیدم گفتن خیلی بده و فلان و بیسان ترسیده شدم