2777
2789
عنوان

نیسان آبی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 48 پست

واقعیت رونشون داد...سادگی زری واعتمادبی جاش به آتوسا.... فقروعلت رفتن سمت شوگرددی....اعتمادبیش اندازه به مر‌د.... علت خلاف پسررضا:فقر....تازه به دوران رسیدگی....دوتاشدن شلوار مردبعدرسیدن پول....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعانم  فیلمش ته بدآموزی بود خیانت شوگر ددی  و....

سیگار و عرق خوری اوایل فیلم فقط سیگار دستشون بود یسری بازیگرا که ..... مثل آریا. واقعا حیف وقت

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خیانت مردا رو عادی جلوه میدید و رواج بی غیرتی میکنید مگه خیانت عادیه که ببخشن؟ هر کسی ببخشه حتم ...

دقیقا

فیلم داره  عادی جلوه میده هرمردی میتونه بره سمتش

دیگه ازجمشید چشم پاک تر مگه داشتیممم؟؟؟

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
وااا؟؟ تعهد ندارن ازدواج نکنن من میگم کلا دارن واسه مردا عادی میکنن ینی مردی به پاکی و نجابت جمشی ...

عزیزم بلانصبت خانومای سایتی خانومارو مگه نمیشناسی خوده شیطان رو هم فریب میدن

سیگار و عرق خوری اوایل فیلم فقط سیگار دستشون بود یسری بازیگرا که ..... مثل آریا. واقعا حیف وقت

کل فیلم بدآموزی بود

غر بزنین سر شوهراتون هرکی نزنه بدبخت میشه هرکی بزنه زندگیش خوبه

به هرحال وقتی با ماهی اونم برگشت ینی قصد آشتی داشته کلا فیلمه میگه غر بزنین سر شوهراتون نزنین بیرا ...

زری رو دیدم یاد خودم افتادم ....دختره اشغال کثافت با پول شوهر من رفته ترکیه داره عشق میکنه.ایشالله سرطان بشه تو تنش جنازش برگرده ایران دست مادرش.امشب فیلم نیسان ابی خیلی منو بهم ریخت خیلی😭😭😭

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

عزیزم بلانصبت خانومای سایتی خانومارو مگه نمیشناسی خوده شیطان رو هم فریب میدن

شما که خانمی چرا این حرفو میزنی؟؟؟

ینی مردا گناهکار نیستن فقط زن هان که باعث خیانت میشن

مردا  چیزشون بلند شه و هرکثافت کاری کنن بعدش بگن زن شیطان نما فریبمون دااد😐😐

خوب خیانت مردا رو عادی جلوه میدید و رواج بی غیرتی میکنید مگه خیانت عادیه که ببخشن؟ هر کسی ببخشه حتم ...

من نه خیانت رو عادی جلوه میدم نه دارم بی غیرتی میکنم لطفا درست صحبت کنید.خیانت مردا خیلی وقته عادی شده .و متاسفانه کم خانومایی پیدا میشن که نبخشن .بازم میگم انسان جایز الخطاست

زری رو دیدم یاد خودم افتادم ....دختره اشغال کثافت با پول شوهر من رفته ترکیه داره عشق میکنه.ایشالله س ...

الههییی عزیزم😢😢😢

خیلی برات ناراحت شدم

فقط بسپار به بالایی خدا لعنت کنه اینجور آدمارو

من نه خیانت رو عادی جلوه میدم نه دارم بی غیرتی میکنم لطفا درست صحبت کنید.خیانت مردا خیلی وقته عادی ش ...

این اصلا خطا نیست رسما ذات خراب بودنه و بس

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
الههییی عزیزم😢😢😢 خیلی برات ناراحت شدم فقط بسپار به بالایی خدا لعنت کنه اینجور آدمارو

شوهرم ورشکسته و مریض شد افسردگی گرفت منم داغون شدم.خدا یعنی صدامو بشنوه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

شما که خانمی چرا این حرفو میزنی؟؟؟ ینی مردا گناهکار نیستن فقط زن هان که باعث خیانت میشن مردا   ...

دیدم میگم مگه همین فیلم اول از همه آتوسا کرم نریخت هی زبون بازی کرد مردرو از راه بدر کرد

همیشه همینه زنا مجبور میشن بخاطربچه هاشون برگردن تحمل کنن اینا هم دارن فرهنگسازی میکنن یعنی  ب ...

دقیقا

یه فیام بسازن که مرده به خاطر بچه هاش خیانت زنشو بخشید😐😐

اصلا عمرا یه همچین فیلمی بسازن اگرم بسازن زنه به بدترین شکل تاوان میده که درس عبرت واسه بیننده باشه

دیدم میگم مگه همین فیلم اول از همه آتوسا کرم نریخت هی زبون بازی کرد مردرو از راه بدر کرد

مرد  مرد باشه زن نمیتونه از راه به درش کنه