واقعیت رونشون داد...سادگی زری واعتمادبی جاش به آتوسا.... فقروعلت رفتن سمت شوگرددی....اعتمادبیش اندازه به مرد.... علت خلاف پسررضا:فقر....تازه به دوران رسیدگی....دوتاشدن شلوار مردبعدرسیدن پول....
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هرحال وقتی با ماهی اونم برگشت ینی قصد آشتی داشته کلا فیلمه میگه غر بزنین سر شوهراتون نزنین بیرا ...
زری رو دیدم یاد خودم افتادم ....دختره اشغال کثافت با پول شوهر من رفته ترکیه داره عشق میکنه.ایشالله سرطان بشه تو تنش جنازش برگرده ایران دست مادرش.امشب فیلم نیسان ابی خیلی منو بهم ریخت خیلی😭😭😭
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭
خوب خیانت مردا رو عادی جلوه میدید و رواج بی غیرتی میکنید مگه خیانت عادیه که ببخشن؟ هر کسی ببخشه حتم ...
من نه خیانت رو عادی جلوه میدم نه دارم بی غیرتی میکنم لطفا درست صحبت کنید.خیانت مردا خیلی وقته عادی شده .و متاسفانه کم خانومایی پیدا میشن که نبخشن .بازم میگم انسان جایز الخطاست
الههییی عزیزم😢😢😢 خیلی برات ناراحت شدم فقط بسپار به بالایی خدا لعنت کنه اینجور آدمارو
شوهرم ورشکسته و مریض شد افسردگی گرفت منم داغون شدم.خدا یعنی صدامو بشنوه
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭