کاتسومی مدیر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 298 عنوان عکس بچگیتون & بیاید حوصلم سر رفته | مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 69 پست بیاید عکس بچگیمون یا دوره نوجوانیتونو بزارید ببینیم چه شکلی بودیم 1400/12/11 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دلماه_ عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 877 نمیدونم دکتر نیستم😂😂اما فکر کنم اره البته مامانم میگه بهم من که عمل کردم بعد چندماه این بشکه باد ... من چند وقته دارم سعی میکنم چاق بشم نهایتا بعد دو سه سال از ۴۳ رسیدم به ۴۵ 😂🤦🏻♀️من ۵۰ بشم سایت رو شیرینی میدم
ماهرخ_۳۶ عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 362 من چند وقته دارم سعی میکنم چاق بشم نهایتا بعد دو سه سال از ۴۳ رسیدم به ۴۵ 😂🤦🏻♀️ من ۵۰ بش ... سیب زمینی بخور برای تپل شدن صورتت ژله بخور وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sara_kit عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 840 من چند وقته دارم سعی میکنم چاق بشم نهایتا بعد دو سه سال از ۴۳ رسیدم به ۴۵ 😂🤦🏻♀️ من ۵۰ بش ... 😂😂😂😂🤣شیر خشک بخور چاق میشی هم صورتت هم بدنت
_دلماه_ عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 877 😂😂😂😂🤣شیر خشک بخور چاق میشی هم صورتت هم بدنت شیر خشک بچه؟ ضرر نداره؟😂🤦🏻♀️قبلا شنیدم یسریا میخورن
sara_kit عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 840 شیر خشک بچه؟ ضرر نداره؟😂🤦🏻♀️ قبلا شنیدم یسریا میخورن اره بابا بخور 😂😂ضرر داشت میدادن بچه؟من خودم با همین سن بعضی اوقات شیر خشک دختر داییم میخورم
_دلماه_ عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 877 اره بابا بخور 😂😂ضرر داشت میدادن بچه؟ من خودم با همین سن بعضی اوقات شیر خشک دختر داییم میخورم مرسی عزیزم😂❤