دردکشیده مدیر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1645 عنوان مدرسه نمونه | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 20 پست سلامخانم های نهمی میاید بی زحمت من برا انتخاب رشتم مشکل دارم ونمدونم چه رشته ای برم که بازار کارش خوب باشه میشه کمکم کنید خودم به فر هنگیان علاقه دارم اما میترسم برم انسانی دیگه نیرو نخان با توجه بهاینکه دارن نیرو زیاد میگیرن مدرسه نمونه بهتر یا عادی دولتی 1400/12/11 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دردکشیده مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1645 اگه به انسانی علاقه داری برو اگرم درست خوبه که حتمااا برو ب ی جایی میرسی زیاد سخت نیست ... منم میخام ازمون نمونه بدم دقیقا بین انسانی و تجربی شک دارم نمیدونم کدوم یکیو انتخاب کنمبه تجربی علاقه دارم ولی رقابت تو تجربی خیلی زیاده میگن و سخته میترسم برم تجربی نتونم اخه
paransesesham عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 719 میشه بگی سمپاد چه مدرسه ای هست و اینکه شرایطش چجوریه همون تیزهوشانه فک کنم ازمونشم چند وقت دیه هست و معدل هشتمت باید بالا 19 باسه تو ازمون استعدادد تحلیلی د تحصیلی داری
im_atii عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 1638 منم میخام ازمون نمونه بدم دقیقا بین انسانی و تجربی شک دارم نمیدونم کدوم یکیو انتخاب کنم به ت ... منم یکم شک دارم برم تجربی یا نه واقعا سخته باید سخت تلاش کنی اگه ریاضیو علومت ۲۰ هست بهش فکر کن رقابت توش خیلی زیاده باید همه ی اینارو در نظر بگیری آی ام یکم حس ششمی😂 یک کاربر قدیمی💚
دردکشیده مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1645 همون تیزهوشانه فک کنم ازمونشم چند وقت دیه هست و معدل هشتمت باید بالا 19 باسه تو ازمون استعداد ... اها خب من هدفم همون نمونه هست
دردکشیده مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1645 منم یکم شک دارم برم تجربی یا نه واقعا سخته باید سخت تلاش کنی اگه ریاضیو علومت ۲۰ هست ب ... اره دیگهمن معدل هفتم و هشتم و نهم ( نوبت اول) رو بالای 19 گرقتمانتخاب واقعااا برام سخته میترسم برم انسانی باز به تجربی علاقه دارم حسرت بخورمو اینکه میگن بازار کار تو تجربی بیشتر از رشته های دیگس و البته فوق العاده سخت