2777
2789
عنوان

ماسک مو

272 بازدید | 20 پست

سلام عزیزانم میشه یه ماسک مو بگید موهام خیلی خشک شکننده شدن راستی ماسک مو لدورا خوبه کسی استفاده کرده ممنونم اگه بگید 

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم مشاور فروش محصولات پوست و مو هستم. 

پک مو مخصوص موهای خشک و شکننده که حاوی روغن زیتون هستن دارم برای مشاوره و سفارش واتساپ در خدمتم

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
مورال آپ خیلی خوبه یکی از دوستای مامانم استفاده می کنه راضیه

از کجا تهیه کنم داروخونه یا خرازی

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
عزیزم منم برندمورال اپ رو پیشنهاد میدم 

ممنون گلم 

از کجا تهیه کنم داروخونه یا خرازی

تو داروخانه نیست فقط از مشاورای فروش میتونید تهیه کنید من میتونم براتون سفارش بدم

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
یه پیجی تو اینستا میفروشه قیمتاشم خیلی خوبه میخوای اسم پیجو بگم؟ 

انیستا ندارم عزیزم

تو داروخانه نیست فقط از مشاورای فروش میتونید تهیه کنید من میتونم براتون سفارش بدم

قیمتا تا چنده گلم میشه بگید