2821
2789
عنوان

مانتو عید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
برای کجا میتونم استفاده کنم؟

شبیه لباس بارداری منه .تو مهمونیا بپوش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بپکش بره حیلی هم قشنگه انقد لباسای زشت عجیب غریب اومده زیبایی به همین سادگیه... والا مانتوهای امسال ...

میترسم اطرافیان مسخره ام کنن

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه نمیشه ک دیشب شوهرم گفت خودت یه بار بپوشی بیای بیرون میفهمی مردم چجوری بهت نگاه میکنن

برای مهمونی و دورهمی خوبه قشنگه .ولی برای بیرون من ترجیح میدم مانتو بپوشم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اخه نمیشه ک دیشب شوهرم گفت خودت یه بار بپوشی بیای بیرون میفهمی مردم چجوری بهت نگاه میکنن

خب پس بزاررکنار مثل من پارچه بخر یه مانتو کتی ساده بدوز

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

چجوری نگات میکنن؟؟ الان که دیگه مانتوام نمیپوشن شالم که دور گردنشونه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چجوری نگات میکنن؟؟ الان که دیگه مانتوام نمیپوشن شالم که دور گردنشونه

شوهرم میگه قشنگه ولی برای اینکه بپوشی بیای بیرون نه 

اعصابم خیلی خرد شده 

میترسم اطرافیان مسخره ام کنن

پس بحاطر اعتماد بنفس خودت بزارش کنار. عید تووخونه بپوشش مهمون که مباد

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
پس بحاطر اعتماد بنفس خودت بزارش کنار. عید تووخونه بپوشش مهمون که مباد

باید همین کار رو کنم 😞

شوهرم میگه قشنگه ولی برای اینکه بپوشی بیای بیرون نه  اعصابم خیلی خرد شده

خودش دوست نداره وگرنه انقد عجق وجق لباس میپوشن که این در برابرشون چیزی نیست

اره 

کوتاهش کنید ،‌ تا زیر باسن ، نه بلند تر 

با شلوار بگ مشکی بپوشید ، شال و کفش و کیف هم مشکی

این تیپ بدرد مهمونی نمیخوره اما برای بیرون خوبه

درخواست دوستی قبول نمیکنم