2777
2789
رفت گوشیش خاموش شد گفت ۸ به بعد جواب میده  الان بهش میگم ناراحت نشو

حس ششم داری؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الانم اومدم سر کارم

حس قشنگیه یکی باشه عاشقونه دوستت داشته باشه، هواتو داشته باشه، حس قشنگیه! یکی باشه طاقت ناراحتیتو نداشته باشه، طاقت اشک ریختنتو نداشته باشه، یکی باشه که دلت به بودنش قُرص باشه، حس قشنگیه یکی باشه اما کُل دنیات باشه! حسودیم میشه چون(قلبم♥️) به جای اینکه برای خودم بتپه برای(توو)میتپه♥️چه نسبتی باهاش داری ؟ عاشقشم😊 نسبت از این بالاتر!♥️ (درخواست دوستی نمیدم ودرخواست دوستی قبول نمیکنم) 🙅🏻‍♂
کارت چیه ؟  وای چجوری میخوای کار کنی سرت درد نمیکنه

کار فنیه ماشین الات سنگین نه الان شادابم

حس قشنگیه یکی باشه عاشقونه دوستت داشته باشه، هواتو داشته باشه، حس قشنگیه! یکی باشه طاقت ناراحتیتو نداشته باشه، طاقت اشک ریختنتو نداشته باشه، یکی باشه که دلت به بودنش قُرص باشه، حس قشنگیه یکی باشه اما کُل دنیات باشه! حسودیم میشه چون(قلبم♥️) به جای اینکه برای خودم بتپه برای(توو)میتپه♥️چه نسبتی باهاش داری ؟ عاشقشم😊 نسبت از این بالاتر!♥️ (درخواست دوستی نمیدم ودرخواست دوستی قبول نمیکنم) 🙅🏻‍♂
همش ۱ ساعت خوابیدم😩خوابم نمیبرد ،بعدش م خوابم برد مهمون داشتیم مجبور شدم پاشدم اومدم تو اتاق باز ال ...

من یه ساعت خوابیدم 

چون اومیکرون گرفتم تب و لرز کردم بعد ننوشتم بخوابم الآنم خوابم نمیاد 

شادابی؟😕😬🤷‍♀️

اره واقعا اصلا از روزایی ک خواب بودم الان بهترم ساعت ۴ صبح سردرد بودم نماز خوندم خوب شدم الانم انگار نه انگا مشغول کارم

من💔

ی مدته اینجور شدم گوه تو من فقط 😥😥😥

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...