2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر سال میرفتیم گیلان منزل پدر شوهر ولی امسال با پدر شوهرم کنتاک کردم نمیریم  همسرمم ...

انشالله سال خوبی باشه براتون

عزیزم سال جدیدداره میاددل هاروصاف کنیدکودورت هاروکناربگذاریدبیخیال شماکوچیکترین پیش قدم بشین براآشتی کنون

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

شمال😒حالم بهم میخوره هر سال هلک و هلک میریم شمال میخوام بمیرم‌ولی‌نرم.از خونمون شیرجه میزنیم‌تو خونه مادر بزرگ.دوتا جارو هم نمیگردیم الکی تو خونه ایم.بعد بری خونه فامیلم شروع میکنن.کارت گفتی چی بود؟یعنی چی کجا کار میکنی؟الان رو فلان‌جای من فلان شده چیکار کنم؟دانشگاه چی؟برو‌خوبه برات.دستت چی شده؟اخی زخمه؟

میخوام بزنم تو دهنشون.اسم شمال میاد حالم بهم میخوره.

خدا اگه بخواد خانواده برن‌من بمونم خونه عوضش عشقم‌ بیاد شهرمون.

اگه مرخصی بدن به شوهرم میریم شیراز ولی دیدوبازدیدبخاطرکرونادوساله کنسل کردیم باهمه تصویری احوالپرسی میکنیم میگیم خدای نکرده شایدرفتیم جایی بعدناقل بیماری بودیم اون خانواده چه گناهی دارن فقط خانه بابام میریم 

انشالله سال خوبی باشه براتون عزیزم سال جدیدداره میاددل هاروصاف کنیدکودورت هاروکناربگذاریدبیخیال شما ...

من ۲۴ ساله ازدواج کردم هر سال خونشون بودم تا حالا تو این همه سال کوچکترین بی احترامی نکردم به هیچ کدومشون ولی ایشون کرده و من برای اولین بار شمشیر از رو بستم براشون 

امکان نداره کوتاه بیام 

بزرگتر هم باید حرفش رو بسنجه بعد بگه ناسلامتی سنی ازش گذشته 

نه خونه ایم تهران گردی میکنیم اگه خلوت باشه چون چیزی که من میبینم خیلیا اماده ان برن مسافرت .ما بعد ...

عزيزم امضاتون رو خوندم 

دولت تصميم داره به خانواده هايى كه دوفرزند يا بيشتر دارن بدون قرعه كشى ماشين به قيمت كارخونه بده 

كه شرطش ايكه كه يكى از فرزندها متولد بعد آبان ١٤٠٠باشه 

امضاتون به چشمم خورد گفتم بهتون بگم 😍😍😍😍

خدا جونم هيچ آرزويى تو دل هيچ كسى نمونه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شمال😒حالم بهم میخوره هر سال هلک و هلک میریم شمال میخوام بمیرم‌ولی‌نرم.از خونمون شیرجه میزنیم‌تو خون ...

آره قبول دارم مسافرت تکراری حال نمیده

ولی بخداااماهاناشکریم

ماقبلاال ۹۰داشتیم شوهرم خواست زمین بخره مجبورشدیم بفروشیم همیشه غرمیزدم جزویلای بابام که شهرستانه جایی نمیریم وفلان 

بعدالان که ۳ساله ماشین نداشتیم کروناهم بودقدراونجاروفهمیدم

بازازخونه موندن وپوسیدن بهتره یکم بادبه کلمون بخوره قبل ماه رمضون

مثل همه ی عیدا 

و از وقتی چشمم باز کردم شمال بودیم در خونه ب جا مانده از پدربزرگ 😁

امسالم با فک و فامیل طرف پدری میخوایم بریم گلستانو آباد کنیم باز😂😂😂😂😂

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
دوزسوم روبزنید انشالله خیره اگه فامیل نزدیکه بروحیفه پوسیدیم ازبس خونه موندیم

سه تا دوز رو زدیم اومیکرونم گرفتیم خیلی سخت بود میترسیم دوباره بگیریم دختر عممه دوست داریم بریم ولی لعنت به کرونا

اگه مرخصی بدن به شوهرم میریم شیراز ولی دیدوبازدیدبخاطرکرونادوساله کنسل کردیم باهمه تصویری احوالپرسی ...

ماهم به جزخانواده خودم وهمسرم باکسی درارتباط نیستیم ۲ساله چون واقعاترسوایم

ولی مسافرت خوبه مخصوصااینکه بدونی کسی نیست جزخودمون فامیلانیستن آدم عذاب وجدان داشته باشه