2777
2789
عنوان

بیاید زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 38 پست
خدا کنه فقط هیچ اتفاقی براشون نیفته  خیلی هراس دارم دست خودم نیست کلن

اصلا نگران نباش یه عالمه دکتر و پرستار حرفه ای بالا سرشن

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله صحیح و سالم زایمان کنه..منم آخر ماه زایمانمه برای منم دعا کن با قلب مهربونت عزیزم..

چشم حتما شمام برای من دعا کنید که انشالله باردار بشم 

خدا خودش نگهداری باشه عزیزم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
انشالله صحیح و سالم زایمان کنه..منم آخر ماه زایمانمه برای منم دعا کن با قلب مهربونت عزیزم..

من دوشنبه ی دیگس زایمانم

برا منم دعا کنید خیلی نگرانم و ترسو

دفعه اولمه 

شما تهرانی؟ 

اره منم کیسه آبم پاره شد درد طبیعی هم کشیدم و اخرشم سزارین شدم

جدی من فکر میکردم حالا که کیسه ابشو پاره کردن حتما باید طبیعی، به دنیا بیاد

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
من دوشنبه ی دیگس زایمانم برا منم دعا کنید خیلی نگرانم و ترسو دفعه اولمه  شما تهرانی؟

خدا نگهدارت باشه عزیزم استرس نداشته باش گلم 

برای تمام منتظران دعا کن 

انشالله بسلامتی فارغ بشی

انشالله عزیزم ب زودی زود دامنت سبزشه

مرسی گلم🥰🥰

خدا نگهدارت باشه عزیزم استرس نداشته باش گلم  برای تمام منتظران دعا کن  انشالله بسلامتی ف ...

الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

من خودمم سالها انتظار کشیدم

قربونت 

چشم گلم بیادتم اون لحظه برات دعا میکنم اگر قابل باشم

آخی انشالله ب سلامتی نی نی تو بغل کنی عزیزم... منم خیلی میترسم دفعه اولمه مثل شما..ن من قمم

گفتم شاید بیمارستانمون یکی باشه برا همین پرسیدم

التماس دعا عزیزم   

آخی انشالله ب سلامتی نی نی تو بغل کنی عزیزم... منم خیلی میترسم دفعه اولمه مثل شما..ن من قمم

انشالله هردومون بسلامت بگذرونیم 

الهی خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه من خودمم سالها انتظار کشیدم قربونت  چشم گلم بیادتم اون ل ...

انشالله...

عزیز دلم خیلی برات خوشحالم

مشکل داشتی باردار نمیشدی؟ 

دستت درد نکنه گلم خدا خیرت بده اجرا با امیرالمومنین