2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شوهرم پشت تلفن بهش گفت میخوایم بریم فردا بیرون مرخصی گرفتم سرکار نمیرم ...مقصر شوهرم که میگه

خوب پس باید رو رفتار این شوهرت کار کنی، باید بهش بگی دوس نداری هر چی اتفاق میفته یا هر جا می خواید برید کسی بدونه، دغدغه هاتو باید بهش بگی، البته محترمانه میدونی ک مردا رو مادرشون حساسن، ازش بدگویی نکنیا

خب باهاش صحبت کن بگو دوست دارم بعضی وقتا خانوادگی بریم بیرون به مامانت نگو چقدر مامامش بیشعوره اصن ...

بخدا خسته شدم نمیدونم چیکارکنم خودش هرروز بیرون افتاده حالا زورش میاد ی روز من میخوام برم بیرون ...

خوب پس باید رو رفتار این شوهرت کار کنی، باید بهش بگی دوس نداری هر چی اتفاق میفته یا هر جا می خواید ب ...

انقدر باهاش حرف زدم گفتم که نمیفهمه برا سری بعد که میخوایم بریم بیرون کلا یادش میره دوباره میره جلو جلو میگه بهش

مامانش هرچقدر بدی بهمون میکنه بازم باهاش خوبه نمیدونم چرا نمیفهمه این مرد این چیزارو

مادرشه دیگه طبیعیه، نمیتونه که بندازش دور، فقط باید سیاست داشته باشی، زیادی رو این موضوع حساس بشی ضربه بدی به روابط خودتو شوهرت می خوره، بهترین راه اینه که ی بهونه بیاری اگه اون اومد نری بیرون، ی زمان دیگه ی دفعه ای برنامه ریزی کنی ولی نه از قبل که فرصت نداشته باشه به کسی بگه باهم برید بیرون، خریدی تفریحی چیزی