2777
2789
توده تو ریه دارن خییلییی اتفاقی فهمیدیم ۱۸ میلیمتره بالای ۱۰ میلی متر میگن احتمالش زیاده بدخیم با ...

توکل بخدا من دختر دایی مادرم سرطان ریه داره گفتن بدخیمه ولی خدارو شکر نتیجه گرفت توست شیمی درمانی. تو یک ماه سی کیلو وزن کم کرد. سرطان ریه حتما حتما تنگی نفس خس خسه سینه سرفه داره. نا امید نباش 

« دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دارم دیوونه میشم ای خداااا  کو تا دو هفته دیگه  دست و دلم ب هیچی نمیره همش دارم قرص میخو ...

برو خداتو شکر کن توده جایی هست که میتونن نمونه برداری کنن

توده مامان من نزدیک رگ اصلی ریه هست نمونه برداریش ریسکیه. اگه ب رگ بخوره زبونم لال زبونم لال تمومه. مجبوریم صبر کنیم ببینیم توده رشد میکنه یا نه. اگه توده رشد کنه سرطانیه....

توکل بخدا من دختر دایی مادرم سرطان ریه داره گفتن بدخیمه ولی خدارو شکر نتیجه گرفت توست شیمی درمانی. ت ...

بعد از شیمی درمانی وزن کم کرد؟؟؟ یا کم کردن وزن یکی از علامت های سرطان ریه است؟؟؟

بعد از شیمی درمانی وزن کم کرد؟؟؟ یا کم کردن وزن یکی از علامت های سرطان ریه است؟؟؟

وزن کم کردن یکی از علائمشه. تو کل دوران درمانش وزن کم کرد بخدا ۷۰ سالشه گفت جواب گرفته و نتیجه داده شیمی درمانیش. به مادرت عسل طبیعی بدید. شیر بز پیدا کنید هر روز صبح بهش بدید بخوره

« دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
برو خداتو شکر کن توده جایی هست که میتونن نمونه برداری کنن توده مامان من نزدیک رگ اصلی ریه هست نمونه ...

ببین دارم دق میکنم بابای من ضعیفه و بی جون اگه طاقت نیاره چی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ای خدا 

هزینه هاش چی آخه چقد بدبختی پشت هم 

این سرطان همه جا پر شده قربون خدا برم نگاه نمیکنه انگار ب ماها

ببین دارم دق میکنم بابای من ضعیفه و بی جون اگه طاقت نیاره چی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ای خدا  هزینه ...

ایشالا خدا بهش سلامتی و طول عمر میده و سالیان سال در کنارته

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

🟡اکستراویت معجزه🟡

🟡پد نانویی گیاهی 🟡

♋محصول جدید ضد سرطان ♋

100٪اورجینال و اصل

🍃🍃🍃🍃🍃ترکیبات

اکستراویت

B6

B13

B14

B16