2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست
منم با اون بیچاره خودش کلی حالش بد بود دعوا کردم گفتم چرا پشتم نیسی گفت اخه دیگه چیکار باید بکنم گ ...

به نظرم شما اول ببین موضوع و مشکل اصلی چیه که هیچ کدوم ازا عضای خانوادت دوست ندارن این ازدواج سر بگیره 

به نظرم شما اول ببین موضوع و مشکل اصلی چیه که هیچ کدوم ازا عضای خانوادت دوست ندارن این ازدواج سر بگی ...

پرسیدم ازشون بحث خواهر بودنو میگن

و خواهرمم از اونور میگه تو حیفی و درسی ک خوندی بیشتر اونه

فقط همین.

وگرنه چندساله ک میسناسیمشون خیلی ادمای خوبین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدم ازشون بحث خواهر بودنو میگن و خواهرمم از اونور میگه تو حیفی و درسی ک خوندی بیشتر اونه فقط هم ...

به نظرم به حرف خانوادت گوش کن

هم خانوادت یه چیزی میدونن

هم اونا اصرار نمیکنن

مشکل فقط خواهر بودنتون نیست این بهانست از نظر من

یا پیگیر شو ببین چیه مشکل و به این که خواهرین قانع نشو!

یا به همین قانع شو و پیگیری نکن دیگه 

به نظرم به حرف خانوادت گوش کن هم خانوادت یه چیزی میدونن هم اونا اصرار نمیکنن مشکل فقط خواهر بودنت ...

خودش اصلا خییلی قبل اینکه بیاد خواستگاری ازش پرسیدم بابام اینا جواب منفی بدن چیکار میکنی بازم میای

گفت خب غرورم میشکنه چطور میتونم بازم بیام من اینجوری دوس ندارم 

زندگیتون چطوره؟

خوبیم خدا رو شکر ولی تهش زندگیامون ب هم وصله واقعا حقیقت را نمیشه کتمان کرد

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞