2777
2789
ازمادگترخوبی ومعروف تومشهده وبهترین جااون فهمیدک شوهرم واریکسول داره وعمل کردبقیه دگترارفتیم ازواریک ...

فامیل دکترتون چیه منم مشهدم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

آقا پسره 

خدا حفظش کنه

شما خودتم تنبلی تخمدان داشتی؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر 😍 چقد خوب 

ببخشید عزیزم‌میشه بپرسم تحرک اسپرم شوهرتون چقد بود 

اخه دکتر من گفت شوهرت ضعیفه فعلا دوماهه دارو داده گفت اگه خوب نشد بیاد برا عمل اما اصلا از عددی که باید باشه و اینا برام توضیح نداد

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
دوالی سه تومن فک کنم هزینه عمل باشه آره اکثرا بعد عمل خوب میشن،ولی برمیگرده بازم بعضیا

اره بیشتراااا بر میگرده شوهر منم باید عمل بشه ولی خیلی خفیفه اگ با ۳ بار آیوآی نشد عمل بشه تعداد اسپرمشم خوبه موقعه آیوآی ۷۰میلیون بود

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔
ببخشید عزیزم‌میشه بپرسم تحرک اسپرم شوهرتون چقد بود  اخه دکتر من گفت شوهرت ضعیفه فعلا دوماهه دا ...

ما دوسال پیش ازمایش دادیم دکتر گفت سمت چپ واریکوسل دارع ازمایش دادیم دکتر دارو داد خوب نشد البته همسرمم مرتب نخورد اصلا بعدش گفت بیاین واسه عمل ک ما پشت گوش انداختیم متاسفانه 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
سریعا باید عمل وقتی بیضه ها کوچیک شه دیگه کاری نمیشه کرد

فردا میخوام وقت بگیرم پیش دکترش 

منم ۵ ماه اقدامم نمیشه ....شوهر تمساحم حاضر ب آزمایش دادن نیس

چرا حتما خودش بچه دوس ندارع؟

اره بیشتراااا بر میگرده شوهر منم باید عمل بشه ولی خیلی خفیفه اگ با ۳ بار آیوآی نشد عمل بشه تعداد اسپ ...

انشاالله ک میشه

شوهر منم یبار عمل کرده دکتر گفته شاید بازم نیاز شد

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من قبل اقدام رفتم چکاپ کامل از خودم و همسرم ، ک اونجا تشخیص دادن واریکوسل داره ، بعد عمل هم اولین اق ...

من خودم خیلی الان شرایط شو ندارم ک بچه بیاریم ولی همسرم بچع میبینه انقد ذوق میکنه یا خبر بابا شدن یکی رو میشنوه ذوق میکنه این منو اذیت میکنه