2777
2789
عنوان

بیاین ببینین کار بدی کردم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 38 پست
اون به من میگه

اهاا فکر کردم طوسیا تویی

خب چرا نفرستادی براش بنده خدا خیلیم پیگیر بود

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه عذاب وجدان دارم فک میکنم کار بدی کردم بهش ندادم اون بهم بدی کرد ولی حس میکنم نباید من بدی میکردم

مدرسه همینه دیگه ... تو دانشگاه هم بعدا شاید دلت نخواد تمرینایی که نوشتی رو بدی ... کاری که راحتی رو بکن 

مدرسه همینه دیگه ... تو دانشگاه هم بعدا شاید دلت نخواد تمرینایی که نوشتی رو بدی ... کاری که راحتی رو ...

اگه جواب سوالمو میداد منم جوابشو میدادم همیشه همه امتحانا رو من حل میکنم براش اماده میفرستم حتی ی دفعه مهمون داشتن من براش امتحانشو جواب دادم ولی این خیلی به من بدی کرد

اخه من ازش سوال پرسیدم جوابمو نداد

شاید بلد نبود

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
شاید بلد نبود

نه میدونم یاد داشت اون دقیقا همون سوالو توی کلاس جلسه پیشش جواب داد ولی چون صدا برای من قطع و وصل میشد ازش خواستم تا دوباره توضی بده

نه میدونم یاد داشت اون دقیقا همون سوالو توی کلاس جلسه پیشش جواب داد ولی چون صدا برای من قطع و وصل می ...

خب به نظرم نباید چیزی رو تلافی کرد از خود استادت میپرسیدی برات توضیح بده متوجه نشدی