2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گف🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست
نه ، اصلا دوتومن خیلی نیست ، مگر اینکه بخای جنس فیک بخری که اونم نخری‌ لطف بزرگی به خودت کردی . ...

کدوم پیجا معتبرن

مارک خوب معرفی میکنی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
اره ارزش نداره دو تومن بدی لوازم ارایش 

عزیزم خب الان یه دونه رژلب بخاد بخره کمتر از هشتاد تومن نیست ... مگر اینکه بخاد جنس فیک بخره ! 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما رسم داریم،داماد هم لباس میخره واسه عروس هم وسایل آرایشی

ما هر جا دیدیم خود عروس وداماد باهم میرن خرید هرچی شد می‌خرن دیگه لیست چه نقشی داره

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
چرا لیست نوشتی اون بخره خودت نرفتی؟ تیکه تیکه هر هفته یکم میخریدی نمیفهمید کلش چقدر شده یه دفعه دو ...

بهش گفتم از اول ک یواش یواش بخریم قبول نکرد،پولم ک زیاد دستم نمیده ک خودم برم بخرم

وسعش میرسه؟ وضع مالیش چطوره؟ درآمدش چقدره؟ 

این روزها ک درگیر هزینه های عروسی هستیم نه وضعش اصلا خوب نیس،ولی خوب باید از چند ماه قبل پولامو جمع میکرد ک نکرد،اصلا برنامه ریزی نداره

عزیزم خب الان یه دونه رژلب بخاد بخره کمتر از هشتاد تومن نیست ... مگر اینکه بخاد جنس فیک بخره ! 

درسته ولی میتونست لوازم ضروری و بخرع فقط مثل کرمپودر و ریمل و رژ و مداد اینا خیلی نمیشدن

بهش گفتم از اول ک یواش یواش بخریم قبول نکرد،پولم ک زیاد دستم نمیده ک خودم برم بخرم

به غرغراش تو جه نکن مهم نیست 

اگه هم نخرید یا دستش خالیه واجبارو بخر بقیش بعد عروسی میخری

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
کدوم پیجا معتبرن مارک خوب معرفی میکنی

حیف پیجم رو غیرفعال کردم واگرنه کلی پیج خوب سراغ داشتم، نگاه مارک های ایرانی مثل اینلی،مای، کالیستا اینا خودشون سایت هم دارن هرکدوم رو سرچ کنی ، تو اینستا هم میتونی سرچ کنی .

نگاه نمیگم به خوبی مارک های خارجیع نه اصلا ولی لااقل فیک نیست و آسیبی به پوست و چشمتون نمیزنه ( من یه مدت یه ریمل فیک داشتم و به شدت خارش چشم گرفته بودم ازش پس برام تجربه شده)

یه پیج هست   sorcaw  خیلیییی معتبره جنساشم عالییییی تضمینی ، میتونی تو گوگل هم سرچ کنی سورکاوشاپ.

بقیه پیجا رو یادم نیست .

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

گلم درسته دوتومن خیلی نیست ولی خدای دم عروسی ازبس خرجای رنگا رنگ و فشار های مالی هست ادم ناخوداگاه حساس میشه خصوصا اقایون با این فشار اقتصادی الان...شما بهتر بود یه سری لوازمتو کم کم میخریدی الان یه حزئی میگرفتی بعدشم شما اولین و اخرین خرید لوازم ارایشیت که نیست پس الکی واسه چیزای که تا اخر عمر میتونی هزاران بار بخری شب عروسیتو خراب نکن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ما هر جا دیدیم خود عروس وداماد باهم میرن خرید هرچی شد می‌خرن دیگه لیست چه نقشی داره

اره،اون یه شهر دیگه سرکاره،گف اونجا هم قیمت بگیرم شاید اونجا ارزون تر باشه قیمتا

اره،اون یه شهر دیگه سرکاره،گف اونجا هم قیمت بگیرم شاید اونجا ارزون تر باشه قیمتا

بخاطر لوازم آرایش که نمیشه بحث کرد هرکدوم رو لازم داری بخر 

واقعا خیلی زیاده برای لوازم آرایش ۲ تومن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
این روزها ک درگیر هزینه های عروسی هستیم نه وضعش اصلا خوب نیس،ولی خوب باید از چند ماه قبل پولامو جمع ...

نگاه عزیزم اینکه برنامه ریزی نداره که دیگه الان کار از کار گذشته باید سعی کنی رو این ویژگیش کار کنی آروم آروم که بتونین با برنامه ریزی زندگیتون رو مدیریت کنین حالا این مسأله به کنار.

الان مهمه که میگی وضعش اونقدر خوب نیست پس الان بهتره سعی کنی باهاش راه بیای تا روزای قشنگتون یه وقت خراب نشه 😍❤️