2777
2789
عزیزم دعا رو با اسمی که صدات میزنن انجام میدن نه صرفا اسم شناسنامه .طلسمای یهودی هم بعضیاشون حتی نیا ...

نه با اسمی که صدا میزنن نمینویسن،اون میوفته برای یه آدم بدشانس دیگه شاید به احتمال خیلی کم

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
نه با اسمی که صدا میزنن نمینویسن،اون میوفته برای یه آدم بدشانس دیگه شاید به احتمال خیلی کم

ن عزیزم من از چن تا دعانویس حرفه ای پرسیدم .همینی که مشکل منو حل کرد با اسمی که صدا میزنن انجام میده دعای صبی هم هست .مثلن عشقم دوتا اسم داره خانواده و فامیلاشون از بچگی یه اسم صداش میزنن تو شناسنامه یه چیز دیگه اس .با اسمی که صداش میزنن برام درست کرد نتیجه هم گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان