2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من دوقلو دختر یا پسر دختر انقدر دوست دارم🤤🙂

بزار داشته باشی از این حرفت پشیمون میشی ،اینکه یه دوش بشه ارزوت یه خواب راحت یه وعده راحت غذاخوردن یه خونه مرتب یه مهمونی بری که یه لحظه بشینی مسافرت به دلت میمونه ،ارایشگاه وباشگاه وخرید تعطیل وااااااای....

بزار داشته باشی از این حرفت پشیمون میشی ،اینکه یه دوش بشه ارزوت یه خواب راحت یه وعده راحت غذاخوردن ی ...

قشنگگگگ حالو روزای منو توصیف کردی🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

سختیاش زیر سه ساله شدیدا😑

نه گلم دکتر گفت خیلی قشنگه دوقلویی یا چند قلویی ولی خطرات خودش رو داره منصرف شدم

درست گفته من ماه اخر چهاردست وپا تا دم در دسشویی میرفتم ،تازه فرنگی داریم وگرنه عمرا میتونستم بشینم

قشنگگگگ حالو روزای منو توصیف کردی🤦🏻‍♀️😂😂😂😂 سختیاش زیر سه ساله شدیدا😑

شمام دوقلو دارید،چند وقتشونه،حقیقتو گفتم،سه روزه میخوام یه چمدون ببندم میریم شهرستان نتونستم

شمام دوقلو دارید،چند وقتشونه،حقیقتو گفتم،سه روزه میخوام یه چمدون ببندم میریم شهرستان نتونستم

نه خودم نه دوقلو ندارم اما بچه م اینجوری اذیتم کرده خیلیی.

الان دوستم دوقلو دنیا اورده ،دوتا پسر سه ماهشونه ،یه پسره دوساله هم داره ،ینی تعجب میکنم این چطور میتونه به همممه چی برسه ومدیریتش کنه 😐😐😐😐

قشنگ اوضاع رو تو دستش گرفته ،اخه سه تا بچه کوچولوووووو 

دوساله ودوقلوسه ماهه!!!!!!؟؟؟

چطور ممکنه🤕

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792