2777
2789
اگه می دونستم بمیری اون طرف بهتره حتما خودم می رفتم بدبختی این جاست اون ور شروع همه چی هست بدتر از ا ...

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از زندگیم خسته شدم

ولله که همه همین جور هستند من خودم بعد۱۵ سال حامله شدم کشف به عمل اومد خارج رحمی هست آمپول زدم سقط بشه از دیشب کلی گریه کردم کاش می شد چشما رو بست مثل مرگ حیونا همه چی تموم می شدراحت می شدی

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
دیگه نمیتونم ، همش دعوا ، دعوا 

اعتماد بنفست رو تقویت کن... 

روی اخلاق و رفتارت کار کن... 

با سیاست برخورد کن... 

دعوا کاری از پیش نمی‌بره اگه کاری می‌کرد تا حالا کرده بود.... 

پس رها کن... 

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
اعتماد بنفست رو تقویت کن...  روی اخلاق و رفتارت کار کن...  با سیاست برخورد کن...  ...

چیکارکنم خب ، حتی کاریم ندارم باز مقصرم ، خانوادم‌همیشه از خواهرم دفاع میکنن ، همه بهم میگن تو ساکت شو ، تو حرف نزن ، درحالی که من به هیچ کس بی احترامی نمیکنم ، شوهرم هیویش و به من نمیگه ، هیچیییی

از زندگیم خسته شدم

الهی خب چرا 

مشکلت چیه میتونم راهنماییت کنم 

کار خوبی نیست بخدا 

منم یه مدتی اینطوری بودم افسرده و داغون 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
الهی خب چرا  مشکلت چیه میتونم راهنماییت کنم  کار خوبی نیست بخدا  منم یه مدتی اینطو ...

خیلی افسرم کار هرروز و هرشبم گریه است کلی بیمارشدم و تپش قلب دارم ، همش دست درد دارم ، چند بار از شدت جوش و غصه تامرز سکته رفتم