ی سوال داشتم منم بدکلی سختی انتقال انجام دادم امروز روز۸هستش میخواستم ببینم علائمی هم داشتی بیبی چکت کی مثبت شدگذاشتی توروخداجواب بده کجاعمل انجام دادی
«رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿 رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
دوتا انتقال دادن برام فردا مشخص میشه دوتاش گرفته یا یکیش روز ۱۱ بی بی چکم مثبت شد علایم هم هیچی نداشتم جز درد پریودی دنبال علایم نباش اصلا با پریودی مو نمیزنه من ناامید بودم ولی خب خدا ناامیدم نکرد
مرسی عزیزم انشالله قسمت تووو من تهران نیستم گلم دوتا انتقال دادن برام فردا مشخص میشه دوتاش گرفته ی ...
خداروشکرعزیزم منم کمردرددارم یعنی علائم پری هی میگم الان میشم انگارامروزروز۸بودبی بی گذاشتم منفی بودیعنی زودبوده
«رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿 رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘