2777
2789
نظر خانواده مهمه یا نظر خودم؟

اول ک خودت ولی قطعا خانوادم مهمه چون قراره پشتیبان تو باشن 

ولی اگه خیلی از همچین ادمایی فاصله فرهنگی داری در نظر بگیر در اینده شاید مجبور باشی خیلی از کارا و روابطتتو محدود کنی  ببین ارزش داره ازه ی سری رفتارا تو زندگیت بگذری یا نه اگه طرف خیلی اوکی بود برو مشاور شرایطتتو بگو بهش کمکت میکنن

چه خوب امیدوارم شدم

آره بابا

پسردایی من روحانیه

قبل از روحانی شدنش ما وداییم اینا خیلی صمیمی بودیم

کلی باهم مسافرت وشب نشینی وخاطره داریم

بعد پسرداییم روحانی شدن

وزن گرفتن

هنوز همونطور سرحال وبانشاطن

منتها خب یکم حریمهارارعایت می کنن

ولی باخانمشون زندگی ساده وصمیمی وعالی دارن

تازه کلی هم همه احترامشون رادارن

خیلی خوشم میاد

هم دنیاشون رادارن وهم آخرتشونو

البته به رفتار روحانی هم مربوطه طرز برخوردها

حق باشماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگر ملبس باشه؟

اره من مشکلی ندارم ولی باید انسانیت و شخصیت داشته باشه حالا چه خودش چه خانوادش 

چیزی که اکثر ایرانیا ندارن 

ببین از نظر من محبت و احترام به حیوانات هم جزئی از شخصیت خوب یک انسان هست ، اخلاق خوش و بقیه مواردی که تو اسلام علوی هست رو باید رعایت کنه چون خودم رعایت میکنم 

ولی نباید به لباس پوشیدن من ایراد بگیره چون من روسری روشن با طرح های مختلف می‌پوشم مثلا یکی از روسری های من زمینه مشکی هست با طرح آنشرلی و دوستش😑😂 

من واقعا مشکلی با این لباس و این اشخاص ندارم مگر اینکه تفکرشون بسته باشه اونوقته که با حرفای خود حضرت علی و ائمه اون دانسته هاشونو به چالش میکشم و بهشون ثابت میکنم اسلامی که اون اعتقاد داره اسلام علوی نیست 

ببخشید واضح نتونستم جواب بدم ❤️🌺

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اره من مشکلی ندارم ولی باید انسانیت و شخصیت داشته باشه حالا چه خودش چه خانوادش  چیزی که اکث ...

اتفاقا خانم پسردایی من که روحانی هستن اینقدر لباسای شادوزیبا می پوشه

خیلی خوش تیپه ولی پوشیده

حق باشماست
آره بابا پسردایی من روحانیه قبل از روحانی شدنش ما وداییم اینا خیلی صمیمی بودیم کلی باهم مسافرت وش ...

به نظر منم زندگی با طلبه آدم خودشو میخواد

زندگی ساده وعشق واقعی

اتفاقا خانم پسردایی من که روحانی هستن اینقدر لباسای شادوزیبا می پوشه خیلی خوش تیپه ولی پوشیده

پسردایی شما انسان وارسته ای هستن و منظور من ایشون نبودن 

بنده یه دوستی داشتم که با آقای روحانی ازدواج کرد و ایشونو خیلی میزدن و خانواده اون آقا هم بسیار خرافاتی و اهل جادو بودن 🙂 

منظور من اینه که استارتر حواسشو جمع کنه و به شخصیت و خانواده طرف بیشتر دقت کنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)