2777
2789
عنوان

گوشت اهو

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 35 پست
په گوسفند یا مرغ یا ماهی گناه ندارن؟🤭

اوناهم گناه دارن 

انشالله ی روز بتونم گیاهخوار بشم 

با این حال اونا پرورش پیدا میکنن اهو حیوون ازاده وحشیه جاش تو جنگله حیوون پرورشی نیست خیلی از گونه هاش در خطر انقراضه 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
به من گفتن باید جوجه محلی بخوری دیروز رفتم بخرم تو قفس بود داشت نگام میکرد حالت تهوع گرفتم فرار کردم ...

منم بچه بودم با یه گوسفندی بازی میکردم بعد جلو چشمم سرش رو بردین دیگه ازون موقع لب به گوشت گوسفند نزدم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم کلی ذوق کرد 😑خدایی بده مگ

اره بده حیوون بیچاره 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
این گوشتش حتما شکار غیر مجازه😐 این همه میگن شکار غیر مجاز نکنن مردم ، فقط همین آهو مونده که به امی ...

من نمیدونستم حتی وقتی داد فکر کردم گدسفندع شوهرم گفت اهوعه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اوناهم گناه دارن  انشالله ی روز بتونم گیاهخوار بشن  با این حال اونا پرورش پیدا میکنن اهو ...

دقیقا شکار غیر مجاز

نمی دونم چرا بعضیا انقدر نفهمن کلی میگن شکار غیرمجاز نکنید

اسی تو رو نمیگم کسی که شکار کرده میگم

اگه شکار غیر مجاز باشه حرام اندر حرام است 

شوخی😑

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منم بچه بودم با یه گوسفندی بازی میکردم بعد جلو چشمم سرش رو بردین دیگه ازون موقع لب به گوشت گوسفند نز ...

واای من ۲۵ سالمه روز عید قربان گوسفند سر بریددن حیاط رو شستم خونی بود تا دو روز تهوع داشتم اصلااا از جگر و ایناشم نخوردم

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
دقیقا شکار غیر مجاز نمی دونم چرا بعضیا انقدر نفهمن کلی میگن شکار غیرمجاز نکنید اسی تو رو نمیگم کسی ...

واقعا نمیدونستم ک غیر مجازه و حرام شهرستان ما پرع اهوعه

خیلیییییی گرونه اما خوشمزس خودم نخوردم بابام گفت

شیرینه

اره غیر مجازه عزیزم چون تو معرضه انقراضن تو کشور ما تقصیر شما که نیست شما شکار نکردی که

ن خوب ما نخوریم ک شکلر نمیکنن چقدر ناراحت شدن

واای من ۲۵ سالمه روز عید قربان گوسفند سر بریددن حیاط رو شستم خونی بود تا دو روز تهوع داشتم اصلااا از ...

وای یکبار جلوی در ساختمونمون یک گوسفند خرمایی ناز بسته بودن

وقتی تو چشماش نگاه کردم خیلی عجیب و مظلوم نگاه میکرد ، دلم میخواست فراریش بدم😕

باورت نمیشه تا 1 ساعت داشتم گریه میکردم گریم بند نمیومد. خیلی عجیب نگاه میکرد.

هنوز که یادش میوفتم حالم بد میشه