2777
2789
عنوان

هعی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی که کودک باتری را می بلعد اگر تا چهار ساعت، کودک به مراکز درمانی منتقل نشود آسیب های جدی از جمله خوردگی و تخریب استخوان جمجمه و ابتلا به مننژیت، پارگی مری، پارگی تراشه و عفونت قفسه سینه به کودک وارد می کند. ترمیم مری و درمان آسیب های ناشی از بلع باتری نیازمند چندین نوبت عمل جراحی و نیازمند اقداماتی همچون برداشت کامل مری و بالاآوردن معده است و گاهی از اوقات کودک تا پایان عمر با این مشکل درگیر است.

کودکان زندگی ماشینی، در حالی که شاید غرق در تفریحات نوین و سرگرم کننده ایمن به نظر بیایند، ولی به همان اندازه هم خطرات آنها را تعقیب می کنند. این باتری ها چند سالی است که به بلای جان خانواده ها تبدیل شده است. این باتری های مینیاتوری به دلیل اینکه اندازه بسیار کوچکی دارند، از کنجکاوی و عادات کودکان استفاده می کنند که آنها را قربانی خود کنند؛ کودکانی که عموما زیر پنج سال سن دارند و اغلب علاقه مند هستند همه چیز را تجربه کنند در این مورد بیشتر آسیب می بینند.

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  
اینکه غذا تو قفسه سینش گیر می‌کنه بخاطر باتری یا زخم کرده؟ اب دهنشو قورت میده درد میگیره

عزیز من اصلا اطلاعی ندارم اما دعا میکنم که دفع شده باشه انشالله اما حتما حتما حتما پیگیری کنین

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نمی‌دونم فردا میریم عکس برمی‌داریم دوباره ولی غذا تو مریش موقعی که میخواد رد بشه درد میگیره

بمیرم براش چدردی میکشه 

مواظبش باش 

انشاالله امشب دفع کنه 

طفلی بچه 💔

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977