2777
2789
آپلود عکس دشمن افسردگی محققان با تحلیل اطلاعات سلامت روانی و عادت‌های غذایی یک هزار نفر از مردان و زنان 70 سال و بالای آن به این نتیجه رسیدند که خوردن گوجه فرنگی از دو تا شش بار در هفته تا 46 درصد احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش می‌دهد. نتایج این تحقیقات در مقایسه با افرادی قرار گرفته که در هفته فقط یک بار گوجه فرنگی را در رژیم غذایی خود جای می‌دهند.نتایج این تحقیق نشان می‌دهد سایر میوه‌ها و سبزیجات از چنین مزیتی برخوردار نیستند. به نظر می‌رسد خوردن غذاهای سالم چون کلم، هویچ، پیاز و کدو هیچ تأثیری در سلامت روانشناختی ندارد یا تأثیر آنها بسیار اندک است. بالای 20 درصد از افراد در مقاطعی از زندگی خود از افسردگی رنج می‌برند. این میزان زنان را دوبرابر بیشتر تحت تأثیر قرار می‌دهد. سالخوردگان بیشتر در معرض خطر افسردگی قرار دارند، چرا که وضع سلامت جسمانی آنها وخیم‌تر می‌شود، برای از دست دادن عزیزان خود غم بیشتری احساس می‌کنند و از سوی دیگر احساس تنهایی با آنها همراه است. گوجه فرنگی منبع غنی آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند انسان را در مقابل برخی بیماری‌ها محافظت کند. گفته می‌شود که برخی از کشورهای مدیترانه‌ای بیشترین مصرف گوجه فرنگی را دارند. یگ گروه از محققان چین و ژاپن به ریاست دکتر کایجان نیو از دانشگاه پزشکی تیان جین در چین گزارش‌های مقدماتی درباره این موضوع که آیا لیکوپن با کاهش استرس در ارتقای سلامت روانی و جسمانی تأثیرگذار است را مورد بحث و بررسی قرار دادند. نتایج این تحقیق در مجله اختلالات عاطفی منتشر شده و نشان می‌دهد که خوردن گوجه فرنگی دو تا شش بار در هفته احتمال ابتلا به افسردگی را نسبت به افرادی که کمتر از یک بار در هفته گوجه فرنگی مصرف می‌کنند تا 46 درصد کاهش می‌دهد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانه های قدیمی را دوست دارم... چایی همیشه دم است روی سماور در خانه همیشه باز است و مهمانی ها دلیل و برهان نمی خواهد غذاها ساده و خانگی است ، بویش نیازی به هود ندارد و عطرش تا هفت خانه می رود نان دلخوری ها مشاوره نمی خواهد دوستی ها حساب و کتاب ندارد سلام ها اینقدر معنا ندارد و سلام گرگی وجود ندارد افسردگی بیماری نایابی است … می دانی . . . دلم فقط کمی سادگی میخواهد دلم دوستی میخواهد که وقتی کنارش مینشینم دلم گرم میشود و چایی ام سرد... یک رفیق شش دانگ ، یک آرام دل... کسی که امتحانش را در رفاقت و مهربانی پس داده و دیگر محک زدن و زیر و رو کردنی در کار نباشد... رفیقی که من نگویم و او بشنود... بخندم و حجم بغض را در خنده ام ببیند... رفیقی که بگویمش برو ، اما بماند و نرود..
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
آپلود عکس انسانها وقتی به تنهایی قصد رفتن به بهشت را دارند، عموما موجودات بی آزاری هستند. دقیقا مشکل از آنجایی شروع می شود که عده ای نادان بر اساس تصورات غلط می خواهند سایرین را نیز با خود به بهشت ببرند و در این باره به خشونت و توحش هم متوسل می شو...ند ! مهاتما گاندی
ﺩﺭ ﻭﺟـــﻮﺩ ﻫــــﺮ ﺯﻥ .. ﺩﺧـﺘـﺮﺑـﭽـﻪ ﺍﯼ ﭼــﻬﺎﺭﺳـﺎﻟـﻪ ﺑـﺒـﯿـﻦ ﮐـﻪ ﺍﺯ ﺗـﻮ ﻓـﻘـﻄــ ﻣـــــﻬـﺮﺑـﺎﻧـﯽ ﻭ ﺗـﻮﺟـﻪ ﻣـﯽ ﺧـﻮﺍﻫـﺪ ، ﺩﺭ ﺁﻏـﻮﺷـﺶ ﺑـﮕـﯿـﺮ ، ﻧـﻮﺍﺯﺷـﺶ ﮐـﻦ ... ﺧـﯿـﺎﻟـﺶ ﺭﺍ ﺭﺍﺣـﺖ ﮐـﻦ ﮐـﻪ ﻫـﺴـﺘـﯽ ، ﺟـﺎﯾـﯽ ﻧـﻤـﯽ ﺭﻭﯼ ،... ﻃـﻮﺭﯼ ﺭﻓـﺘـﺎﺭ ﮐـﻦ ﮐـﻪ ﺍﻃـﻤـﯿـﻨـﺎﻥ ﺣـﺎﺻـﻞ ﮐـﻨـﺪ ﺯﻥ ﻫـﺎﯼ ﺩﯾـﮕـﺮ ﺑـﺮﺍﯾـﺖ ﻣـــــــﻬـﻢ ﻧـﯿـﺴـﺘـﻨـﺪ !! ﻭﻗـﺘـﯽ ﺑـﺎ ﻧـﮕـﺮﺍﻧـﯽ ﻣـﺴـﯿـﺮ ﻧـﮕـﺎﻫـﺖ ﺭﺍ ﺩﻧـﺒـﺎﻝ ﻣـﯽ ﮐـﻨـﺪ ﺑـﺮﮔـﺮﺩ ﻭ ﺑـﻪ ﻟـﺒـﺨـﻨـﺪﯼ ﻣــﻬـﻤـﺎﻧـﺶ ﮐـﻦ ﻭ ﺑـﮕـﻮ :" ﻣـﻦ ﻓـﻘـﻂ ﺗــــــﻮ ﺭو ﻣـﯽ ﺑـﯿـﻨـﻢ .."
آپلود عکس پدری را دیدم که برای بوسیدن دختر 3 ساله اش در مقابلش زانو زد و اجازه گرفت ,ازو پرسیدم چرا چنین کردی؟ گفت اینگونه یادمیگیرد که همیشه برای بوسیدنش اجازه لازم است ,یادمیگیرد که او باارزش ترین موجود زمین است....