2777
2789
"صبح" یعنی عطر گل یاس که تمامی شب را پر کرده بود و اکنون با نوازش حس بویایی ات تو را بیدار می کند ..."صبح" یعنی آغاز؛ شروع یک عبور و پنجره یک سلام ... گوش فرا ده ... در نبض عاشقانه صبح این سر برکت است که تو را نوازش می کند ... به آغاز سلامی کن .
اطلاعات پزشکی " اگر عاشق چیپس هستید، بیماری احتمالی تیروئید دارید !:neutral_face: اگر عاشق یخ هستید، بیماری کمبود کلسیم دارید !:neutral_face: اگر عاشق نان هستید، بیماری افسردگی دارید !:neutral_face: اگر عاشق شکلاتید، بیماری استرس دارید !...:neutral_face: ولی اگه عاشق من هستید، خیالتون راحت، سالم سالم هستین تورو خدا برید خوش باشید حالشو ببرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ﺑﻪ ﯾﮏ ﻋدد پسر ﺟﻬﺖ ﮐﺎﺭ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﮎ ﺑﺮﺳﺮﯼ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪﯾﻢ .... . . . . . . . . . . ﮐﺎﺭﺵ ﺭﺍﺣﺘﻪ ! ﺧﺎﮎ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻩ ، ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﺭﻭ ﺳﺮ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﺑﺪ ﮐﺮﺩﻥ:|||
امروز رفته بودم میوه فروشی. آقای مسنی که از دستهای پینه بسته اش به نظر می آمد کارگراست یک کیسه پر از زردآلوی درشت و مرغوب روی ترازو گذاشته بود. فروشنده گفت:27500 تومن. پیرمرد که به نظر می رسید شوکه شده پرسید: مگه چند کیلو هست؟ فروشنده گفت:یه کم از دو کیلو بیشتره. پیرمرد با دهانی که از تعجب باز مانده بود پرسید مگه کیلو چنده؟و فروشنده جواب داد: 12500 تومن؟؟؟!!! بیچاره پیرمرد با خجالت گفت: من فکر کردم کیلویی 1250 تومن هست! نه آقا نمی خوام و کیسه رو همانجا گذاشت و رفت. فروشنده با پوزخند به شاگردش گفت: بیا این زردآلوی 1250 تومنی رو بریز سر جاش! و شلیک قهقهه ی هر دو به آسمان رفت.بعدش برگشت با قیافه ای حق به جانب به من گفت: عجب دیوونه هایی پیدا میشن.جواب دادم :به نظرم دیوونه نبود احتمالا سالهاست میوه ی نوبرانه ی تابستون نخریده و نمی دونه قیمت این میوه ها حدودا چقدره. شاید هم فکر کرده شما حراج کردید و اون خیلی خوش شانس بوده که می تونه یک بار از این میوه ها برای خانواده ش ببره.... چیزهایی که لازم داشتم خریدم و از میوه فروشی بیرون آمدم.دلم به درد آمده بود.افکار مختلفی ناگهان به ذهنم هجوم آوردند و من مانده بودم به کدام یکی فکر کنم.به یاد حرفای مسئولین افتادم که اگر در این مورد از آنها بپرسید فورا پای استکبار جهانی و آمریکای جهانخوار و صهیونیست غاصب را وسط می کشند. به یاد هرم "آبراهام مازلو" افتادم که چطور عزت و کرامت انسان ها در گرو نیازهای اولیه و مادی آن ها قرار می گیرد. یاد حرفهای روحانیون محترمی افتادم که چطور در برنامه ی سمت خدا و برنامه های دیگر، خودشان را به آب و آتش می زنند که دخترها و پسرهای 16-17 ساله باید با هم ازدواج کنند تا جلوی فساد گرفته شود و از آن مهم تر جمعیت کشور زیاد شود! یاد شعارهای انقلابیونی افتادم که می خواستند با از بین بردن حکومت پهلوی ، عدالت را برای همه ی کوخ نشینان به ارمغان بیاورند. و حالا پس از 37 سال هنوز میلیونها کوخ نشین هستند که سهمشان از میوه های آبدار و خوشمزه فقط دیدن است. البته که کسی با نخوردن گیلاس و زردآلو نمی میرد ولی شرمندگی یک مرد ایرانی نزد فروشنده و مشتریان یک مغازه و بالاتر از آن شرمندگی نزد خانواده اش را چگونه می توان با آن عدالت وعده داده شده پاسخ گفت؟ زمانی که دانش آموز دبیرستانی بودم کتاب قلعه ی حیوانات( نوشته ی جورج اورول ) را خواندم و همان موقع با آن ذهن بچگانه و بی تجربه از خود می پرسیدم آیا ممکن است سرنوشت انقلابی به چنین جاهایی کشیده شود؟ حالا که به خانه نزدیک شده ام شخصیت های آن داستان در ذهنم وول می خورند . به نظر می رسد پس از گذشت حدود 20 سال پاسخ پرسشم را گرفته ام. ازهرکس میپرسی چرا روزه میگیری همان جواب نخ نمای همیشگی را می دهد...برای همدردی با ضعفا و گرسنگان...! کدام مستمند،کدام کودک خیابانی،کدام زن بی پناه صبح بیدار می شود،پای سفره ای هفتاد رنگ می نشیند و تا خرخره میخورد و بعد تا غروب در خنکای کولر می خوابد و هنگام افطار باز بساط غذای رنگارنگ پهن میکند؟؟؟ گرسنگی کشیدن من و تو کدام گرسنه را سیر می کند؟ دروغ نگفتن و فرو نبردن گرد و خاک غلیظ به حلق،کدام بچه یتیم را لباس می پوشاند؟؟؟ دستانی که کمک می کنند پاک ترند از لبهایی که دعا میکنند.
چندی قبل که مهمان یکی از اشنایان بودم به او گفتم :خروسی داشتید که صبح ها همه را ازخواب بیدار میکرد ،چه کارش کردید گفت: سرش را بریدیم. همسایه ها همه شاکی بودند ومی گفتند: خروس شما ما راصبح ازخواب بیدار می کند. آنجا بود که فهمیدم هرکه مردم را ازخواب بیدار کند سرش باید بریده شود شادروان دکترکاتوزیان"
ﺭﻭﻣﺎﻧﺘﯿﮏ ﺗﺮﯾﻦ ﻟﺐ؟؟؟ ﻭﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺳﯿﻨﻪ ﻛﺪﻭﻣﻪ؟ . . . . . . . . . . ﺭﻭﻣﺎﻧﺘﯿﮏ ﺗﺮﯾﻦ ﻟﺐ ﻟﺐ ﺩﺭﯾﺎﺳﺖ، ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﻢ ﺳﯿﻨﻪ ﻗﺒﺮﺳﺘﻮﻧﻪ!!! ﺑﺮﻭ ﺍﺯﺧﺪﺍﺑﺘﺮﺱ ﻓﻜﺮﻛﺮﺩﯼ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺎﺷﯿﻢ !!!! ﭘﺎﺗﻮ ﻭﺭﺩﺍﺭ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺴﺒﯿﺤﻢ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﻣﻔﺴﺪ ﻓﯽ ﺍﻻﺭﺽ .
اگر تمام عمر را هم در زندان غم و تنهایی اسیر باشی، کسی برای نجاتت نخواهد امد، از زندانی که خود ساخته ای، بیرون بیا،طعم زندگی را احساس کن و از ان لذت ببر
شمارش پسرا تو باشگاه هنگام وزنه زدن : 1. یک 2.دو 3.سع 4.چاع 5.پَع 6.شیع 7.عفت 8.عشت 9.عـــوح 10.عَـــــــــــح !!.. نریییییینى برادر  شمارش دخترا تو باشگاه: یک تق وزنه افتاد صلوات.
ملتی که آلزایمر دارد محکوم به تکرار تاریخ میشود..  عجب ملتی هستیم ما... بازیکنان آمریکا اومدن ایران چند دقیقه دیر آب خوردن حالا ما همه خنجر زدن های آمریکا از یادمون رفت... یادمون رفت آمریکایی های اندازه سگ به شاه ایران ارزش قائل نبودند.. یادمون رفت مسولان آمریکایی میومدن ایران و شاه مملکت رو آدم حساب نمیکردن و راست راست کشور میچرخیدن و به دیدن شاه نمیرفتن... یادمون رفته واشنگتن از زمان جنگ جهانی دوم با ایرانی‌ها مانند غلامان مطیعی که منبع ذخایر نفتی شخصی هستند برخورد و رفتار کرده است (دیوید استرند تحلیگر آمریکایی) یادمون رفته که آمریکا دولت مردمی مصدق رو با کودتا برانداخت و دیکتاتور رو روی کار آورد.. یادمون رفته وندی شرمن از تیم مذاکرات آمریکایی برگشت و گفت حیله گری در DNA ایرانی هاست... یادمون رفته کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا برا صدور قطع نامه علیه ایران به بالای صد کشور حتی کشور های آفریقایی که عمرا اگه اسمشون رو تا حالا شنیدید سفر کرد تا ایران رو تحریم کنن.... یادمون رفته که جرج بوش برگشت وگفت ایران محور شرارته آخه الکی مثلا ما داعش و القاعده و پژاک و پ.پ.ک رو درست کردیم و انداختیم به جون مردم خاور میانه... یادمون رفته که عامل لو رفتن عملیات کربلای چهار همون عملیاتی که ۱۷۵ تا غواص زنده به گور شدن همین آمریکا بود که جاسوسی کرده بود و اطلاعات رو داده بود عراق بعثی.. یادمون رفته عملیات کماندو های آمریکایی تو طبس ... یادمون رفته جاسوس های آمریکایی که به اسم سفیر داشتن تو ایران زندگی میکردن... یادمون رفته بی غیرته هر کی یادش بره که این آمریکا و ناو آمریکایی بود که با موشک هواپیمای مسافربری ایران رو زد و همه مسافراش کشته شدن تازه برگشتن به فرمانده ناو نشان لیاقت و شجاعت هم دادن... این و بگم که ایرانی جماعت بی غیرت و احمق نیست که با چند دقیقه دیر آب خوردن بازیکنان آمریکایی همه دویست سال پدرکشتگی آمریکا از یادش بره
روانشناسی ژاپنی میگوید : سومین حرف در اسم هرکس ، نشانی از شخصیت او دارد ... اسم خودتو به لاتین چک کن و بنویس ... A : رمانتیک B : مغرور C : معصوم D : دوست داشتنی E : خوب و درد آور F : احساساتی برای دیگران G : منطقی H : رهبر و پیشرو I : مفید J : خوشگذران ، هرچه پیش آید خوش آید K :زیباترین L : با نمک M : احساساتی N : معقول O : پشتیبان P: باهوش، اجتماعی Q : دمدمی مزاج R : اهل عمل S : با محبتب T : حساس U : تقلیدگر V : با استعداد W : آرام X : آسانگیر Y : باهوش Z : خوشگذران
صعود یا سقوط؟ به یک چیزی دقت کردین؟ اینکه ما آدمها معمولا با غمگین بودن و افسرده شدن و غصه خوردن و در سطح زندگی کردن، خیلی راحت تر هستیم، تا شاد بودن، آرامش داشتن، مثبت نگاه کردن و عمیق زندگی کردن.! میدونید چرا ؟ «اوشو» خیلی زیبا بهش پاسخ داده، میگه: تموم اون حالتهای اول به نوعی، سقوط محسوب میشن و سقوط همیشه آسونه و نیاز به صرف هیچ انرژی ای نداره. اما حالتهای بعدی؛ از نوع صعودهستند و صعود همیشه سخت تره و نیاز داره که انرژی زیادی رو براش صرف کنی. زندگیتون سرشار از صعود