2777
2789
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
ﺧﻮﺩﮐﺸﯽ ، ﺩﺭ ﻫﺮ ﮐﺲ ، ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﻪ...! ﯾﮑﯽ ، ﺩﯾﮕﻪ ﺷﯿﮏ، ﻧﻤﯽ ﭘﻮﺷﻪ.. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ، ﺁﺭﺯﻭﯾﯽ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ.. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﻤﯿﺪﻩ.. یکی دیگه ب خودش نمیرسه... ﯾﮑﯽ مدام ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﮔﻮﺵ ﻣﯿﺪﻩ.. ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ، عکس ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﯼ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻩ...! یکی محبت نمی کنه ...! یکی دیگه محبت نمیپذیره ...! و..... اینگونه است ک ﺍﮐﺜﺮ ﺁﺩﻣﻬﺎ در ٣٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﻧﺪ و ﺩﺭ ٨٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﻓﻦ میشوند...! پائولو کوئیلو متنی که برنده ی بهترین جایزه سال شد
مـــتولد چه ماهی هستی ؟؟ طالع بینی دستپخت: فروردین: زیاد غذاهاشون مزه نمیده اردیبهشت: باحوصله غذا درست میکنن غذاشونم عالیه خرداد: امممم خوشمزه تیر: یا دسپختشون عالیه یا افتضاحه مرداد: خوششون میاد غذاهای جدید رو امتحان کنن واسه پخت و پز حوصله دارن غذاشون بدک نیست شهریور: بیشتر تقلیدی عمل میکنن غذای دیگرانو میپرسن و درست میکنن دوس دارن همه چی باکلاس باشه دست پختشون یا متوسط یا خوبه مهر: غذاشونو بامحبت درست میکنن دسپختی خوب دارن آبان: فکر میکنن بهترین دست پختو دارن اما....معمولی آذر: تو آشپزی شلخته ان اما دسپختشون طرفدار داره دی: همه چیزو باسلیقه میچینن و ابتکار ب خرج میدن دست پخت خوشمزه دارن. بهمن: زیاد خوب نیست اسفند: از ادویه جات زیادی استفاده میکنن غذاهاشون اکثرا تندو مزه داره. سفره هاتون رنگین