2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 32 پست
لاغر نشدی

ن الان غذام بیشتر شده کلن ا قبل چون اون تایم اشتهام زیاد بود

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا همش کورتون هست نخور چاق شدن ب چه قیمتی

جی فست کلن گیاهیه من سیپرو خوردم دو ماه عقب افتاد پریودم وزنمم برگش ولی این ن تاثیر هورمون دارع ن برمیگردع

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
خب منم همونو خوردم قرص گچی سفیده

من نخوردم ولی دیدم سبزه 

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
چند وقت خوردی؟ چقدر استفاده میکردی؟

روزی نصف لیوان یا دوبار در روز نمیدونم ده روز اینا

من فعلا مخمر آبجو ميندازم ببینم تاثیر داره یانه 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
ده روز که خیلی کمه باید حداقل چند ماه بخوری ولی بعد یک ماه چهل روز ،تاثیرش رو کم کم میبینی

ن عزیزم کلن بیشتر از دو هفته عرق یونجه ضرر دارع

نه اینطور نیست مصرف هر روزش برای(( یکسال ))ضرر داره

من سرچ گوگلی خوندم اون تایم عطاریم گفته بود