2777
2789
عنوان

خارش ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 16444 بازدید | 22 پست
ممنون عزیزم قربانت،درخواست دوستیت رو قبول کردم ولی حضور ذهن ندارم شرمنده،آره میشه بگین چیکار کردین م ...

عزیزم من رفتم دکتر طب سنتی گفت ذهنت باید آروم کنی رو یه چیزی تمرکز کنی برای درمان....من الان ۲ماهه تقریبا هر روز یک لیوان آب با یه ذره خاکشیر خیس میکنم میخورم تا آب بدنم کم نشه...بعد آب پیاز قرمز به ابروهام میزنم هر روز...هر موقع از حموم اومدم بیرون سرکه سیب به ابرو هام میزنم بعد ۱ساعت میشورم صورتم .مواظب باشی تو چشمت نره با پنبه آروم به ریشه ابرو بزن ...هفته ایی یکبارم آب برنج و آلو ورا به ابرو میزنم...تا حد زیادددی خوب شده دکتر سنتی گفت صبور باش ۶ماه تا یکسال ادامه بده بعدشم همیشه رعایت کن که اینا ادامه بدی قطع نکن فقط کمترش کن به خودم قول دادم تا یکسال ادامه بدم. ان شاالله اگه درمان کامل بشه ماهی یکبار از هر کدوم دوباره انجام میدم....آنقدر نا امید شدم وعذاب کشیدم حتما اینکار میکنم.

۴روز پیش رفتم آرایشگاه آبروم برداره باورش نمیشد من ابرو درآوردم ۲سالی میشد آرایشگاه نرفته بودم ابرویی نمونده بود که برم الان قشنگ ابروم به حالت هشتی شده درسته مثل دختری هام پرنشده ولی همینم معجزه اس.

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیزم من رفتم دکتر طب سنتی گفت ذهنت باید آروم کنی رو یه چیزی تمرکز کنی برای درمان....من الان ۲ماهه ت ...

ممنون عزیزم لطف کردی ان شالله روز به روز بهتر بشی،از پیامت اسکرین شات گرفتم❤❤❤

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم شما خارشم داشتی

سلام بله عزیزم خارشم داشتم.....ولی دست نمیزدم چون بدتر می‌ریخت

ولی ابروهام خیلی خوب شدن حتما امتحان کن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیزم من رفتم دکتر طب سنتی گفت ذهنت باید آروم کنی رو یه چیزی تمرکز کنی برای درمان....من الان ۲ماهه ت ...

سلام عزیزم خوبی؟

میشه بگی کجا رفتی دکتر طب سنتی؟ 

منم همین مشکل رو دارم 

ممنون میشم آدرس جایی که رفتی رو بگی

سلام عزیزم خوبی؟ میشه بگی کجا رفتی دکتر طب سنتی؟  منم همین مشکل رو دارم  ممنون میشم آدر ...

سلام عزیزم تو شهر قم رفته بودم .آدرسش ندارم .اگه پیدا کردم بهت خبر میدم