2777
2789
عنوان

یعنی بدبخت شدم 😭😭😭😭😭+عکس بی بی چک😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب سلامتی ولی واقعا من شرایطشو ندارم ب بچه بگم تا حقوقمون رو میریزن شیر نخور جیش نکن😭😭😭😭

ای بابا یعنی انقدر وضعتون بده از یه طرف بچه نعمته عزیزم عشقه 

سقط کنی خودت افسرده میشی و پشیمون از یه طرفم پول سونو ازمایش سرسام اوره خانوادها کمکتون نمیکنن 😥😥

من ۱۳اسفند میشم نوزده 🥺🥺🥺 جلوگیریم با کا.ند..‌..بود ی بار طبیعی 😭 ایشالله خدا دامنتو سبز کنه🌱

اخی عزیزم ، پس زود بوده برات میخواستی درس بخونی ، توکل کن به خدا ، انشاالله هرچی صلاحه برات پیش بیاد ، نمیگم سقط بکن یا نکن، زندگی خودته من اگه حرفی در این رابطه بزنم و در آینده تو ناراضی باشی ممکنه آهت منو بگیره .... فقط برات آرزو میکنم بهترین ها پیش بیاد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ب سلامتی ولی واقعا من شرایطشو ندارم ب بچه بگم تا حقوقمون رو میریزن شیر نخور جیش نکن😭😭😭😭

شرایط مالی منم تعریفی نداره،  و با اومدنش تمام برنامه های زندگیمون رو بهم ریخت.ولی هیجوقت به سقط فکر نکردیم.

هدیه خداست، یه پسر داشتم، این هم دختره، و خدا ارزوی سی ساله من که داشتن خواهر بود رو با دادن دخترم براورده کرد.

خدا خیر میخواد براتون قطعا

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️
بهش بگو اه باردارم چراهواست نبود  بنداز گردنش دعوات نکنه.اه

اون از خداشه 🥺چندسال بود اصرار میکرد بچه دارشیم من قبول نمیکردم چون خودم تو بچگی با حسرت بزرگ شدم دوس نداشتم بچمم حسرت ب دل باشه😭

🖤🙂
اون از خداشه 🥺چندسال بود اصرار میکرد بچه دارشیم من قبول نمیکردم چون خودم تو بچگی با حسرت بزرگ شدم د ...

چندسال ؟مگه چند سالگی ازدواج کردی؟

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد