2777
2789
عنوان

این مثبته؟؟؟ 🤩😃☺️😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 38 پست
بذار تو بشقاب صبحونش کنار لیوان چای 😍

فکر خوبیه😃😃😃😃😃😃

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به 😍😍😍😍😍😍مبارککککک مبارکککک 

سلامتتتتت سلامتتتتت😍😍😍😍😍😍

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مبارکه انشاالله خوش قدم باشه برای منم دعا کن😇🥰

چشم عزیزم 

مرررسیییی

مبارکه ،حتما خیلی فکرت مشغول بوده که  این وقته صبح تست زدی      

اره 😅😅😅😅😅

مبارکه برای منم دعا کن ۴ ساله منتظرم

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
مبارکه برای منم دعا کن ۴ ساله منتظرم

انشاالله دامنت سبز بشه عزیزم

از خوشحالی بود 😍🤩🤭 مرسی عزیزم فکرشم نمیکردم حامله باشم هر ماه عقب میفته 

عزیزم علائمت چیه چند وقته اقدامی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم علائمت چیه چند وقته اقدامی

اقدامی نبودم ولی روش جلوگیری نداشتم یعنی طبیعی بود با خودم میگفتم یا رومی رومی یا زنگی زنگی حامله بشم خدا رو شکر نشم هم خدا رو شکر روزای تخمک گذاری رو میدونستم و حواسم جمع بود و چون چاق هم شدم فکرشو نمیکردم باردار بشم

علائمم تا دیروز صبح که بیبی نزده بودم فقط درد سینه بود از دیروز صبح ک فهمیدم سردرد حالت تهوع بی حوصلگی ورم صورت🤣

گلاب به روت دیشب شامی که خوردم یه جوری بالا اوردم که تشک و پتو و فرش و همه چیو کثیف کردم🤮🤮🤮🤮

اقدامی نبودم ولی روش جلوگیری نداشتم یعنی طبیعی بود با خودم میگفتم یا رومی رومی یا زنگی زنگی حامله بش ...

😅 خنده دار تعریف کردی 

انشاالله خدا بهت ببخشه عزیزم 😘

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
😅 خنده دار تعریف کردی  انشاالله خدا بهت ببخشه عزیزم 😘

ممنون گلم♥♥♥

قسمت شما هم بکنه🌹🌹🌹

ممنون گلم♥♥♥ قسمت شما هم بکنه🌹🌹🌹

مرسی عزیز دلم 

سلام ببخشیدشماچندروزبعدپریود تست گذاشتین؟علائم چی داشتی؟

سلام عزیزم

اینبار ده روز بعد پریود

ولی بارداری قبلیم سه روز بعدش تست گذاشتم مثبت شد

علائم فقط درد سینه داشتم بعد از تست که فهمیدم باردارم همه علایم از قبیل تهوع سردرد حتی ورم رو دارم😐😑😑😑