2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 44 پست
آره عزیزم ممنون از درکت..... ن منصرف ک نمیشه  فقط و فقط تو خودشه  تازه ی معشوقه هم ...

خواهش میکنم

خب اینم درک میکنم 

ان شاء الله موفق باشن هر جا هستن

و شما هم موفق و در پناه حق باشید

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عزیزم 

خواهش میکنم

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

عزیزم چرا؟

خب تماس تصویری هست بالاخره هر یک مدت دیدار دارین

باید دید هدفش از مهاجرت چیه

قطعا حال و هواش با مهاجرت بهتر میشه و اینده اش اوکی میشه اونجا حال دلش بهتره

شماهم کم کم با نبودنش و دوریش عادت میکنی 

عزیزم چرا؟ خب تماس تصویری هست بالاخره هر یک مدت دیدار دارین باید دید هدفش از مهاجرت چیه قطعا حال ...

آره شاید بره یکم بتونم تحمل کنم... حال این روزای آخرش منو دق میده.... وقتی میبینم دلش گرفته وقتی میبینم ن خواب داره ن خوراک... کاش تکلیفش زود روشن شه فقط دلتنگی من ب درک 

آره شاید بره یکم بتونم تحمل کنم... حال این روزای آخرش منو دق میده.... وقتی میبینم دلش گرفته وقتی میب ...

انشاالله ک عاقبت جفتتون ختم به خیر و خوشی بشه و تمام نگرانیای امروزتون پوچ بشه طوری ک چند سال اینده ب حال الانتون بخندین

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 4 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز