2777
2789
عنوان

آیا حاملم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عسل احمدی، نوشهر، البته با نوبت اون نمیرم، چون ویزیت الکی، از سر اولی تجربه شد که چ زمانی برم 

اها دوتاداری منم دوس داشتم  برم پیشش ولی چون بچه های قبلیم چالوس زاییدم مجبورم اینم چالوس برم  پیش وسکویی یا عطابخشی  که نوبت گرفتن عطابخشی دردسره

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
اها دوتاداری منم دوس داشتم  برم پیشش ولی چون بچه های قبلیم چالوس زاییدم مجبورم اینم چالوس برم&n ...

ولی برای زایمان میام یا میرم تهران، اونجا، شنیدم بیمارستان نوشهر خوب نی،خودم بچه پردیس تهرانم 3ساله اینجا زندگی میکنم، همسرم بچه اینجاس و پدر، خونه کارش زمین شالی داره نتونست بیاد تهران من اومدم اینجا، الان نوشهری ام، شمالی، 😅😊

ولی برای زایمان میام یا میرم تهران، اونجا، شنیدم بیمارستان نوشهر خوب نی،خودم بچه پردیس تهرانم 3ساله ...

اها ولی درکل عسل احمدی معروف

اها ولی درکل عسل احمدی معروف

اره خیلیا گفتن دکتر خوبیه، گفتم 5سال قبل عمل زیبایی وافتادگی انجام دادم  تنگ شد دکترم گفت طبیعی زایمان نکن باز میشه حیفه، گفت ی نامه پزشک جراحت بده من یجوری بابیمه سزارین میکنم ک هزینه زیادی نشه، دمش گرم خدایی هرکی بود راه حل نمیگفت

اره خیلیا گفتن دکتر خوبیه، گفتم 5سال قبل عمل زیبایی وافتادگی انجام دادم  تنگ شد دکترم گفت طبیعی ...

خوبه خداروشکر مشکلت حل شد منم سزم  ولی کرفتارشدیم  گفته بین ساعت ۴ تا ۵ فقط زنگ بزن نوبت بگیر هرچی میزنم اشغال

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز